Vai reperis Arstarulsmirus apkrāpis savus fanus?

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 13:42
 
Kaspars Krafts/F64
Vitas viens no mīļākajiem mūziķiem ir pašmāju reperis Arstarulsmirus, tādēļ pērnā gada decembrī viņa nopriecājās, pamanot internetā iespēju, dziedātāju finansiāli atbalstīt. Ziedojot naudu, pretī mūziķis dāvā albumu. Ir apritējis gads, taču solītais disks joprojām nav atsūtīts, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Vita pērnā gada decembrī mājaslapā projektubanka.lv pamanīja, ka mūziķis Arstarulsmirus aicināja savus atbalstītājus finansiāli iesaistīties jaunā albuma tapšanā.

"Varēja noziedot naudu un pretī saņemt kaut kādu labumu. Piemēram, apmeklējumu uz koncertu, albumu vai kaut ko citu. Es izvēlējos disku un noziedoju 20 eiro. Bija rakstīts, ka disku piegādās, kad būs gatavs," stāsta Vita.

Vita saņēma apstiprinājumu, ka darījums ir veikts un albums būšot gatavs maijā. Sieviete nepacietīgi gaidīja, taču vasarā disku tā arī nesaņēma, tāpēc personiski sazinājās ar mūziķi, kurš solīja, ka līdz 19. augustam sūtījumu piegādās.

Vita atkārtoti sazinājās ar mūziķi septembrī, taču atbildi vairs nesaņēma, tādēļ ir uztraukusies - vai solīto disku vispār iegūs savā īpašumā. Viņa izteic bažas par krāpniecības gadījumu, Vita pieļauj domu, ka mūziķa vārdā uzdarbojas krāpnieki, izvilinot no cilvēkiem naudu.

Arstarulsmirus mierina fanus - šī nav krāpniecības shēma. Viņš gan ir novērojis, ka Latvijā šāda prakse nav izplatīta - mūziķim lūgt fanus iesaistīties albuma gatavošanā.

Arstarulsmirus atvainojas gan Vitai, gan pārējiem atbalstītājiem, skaidrojot, ka nepaspējis laikus izpildīt noliktos darbus, kad attapies - tipogrāfijas bija pārslogotas un nevarēja īstenot mūziķa vēlmes. Šobrīd solītais trešais albums “Dedz” ir pieejams tikai virtuāli, taču Arstarulsmirus aicina fanus nesatraukties, pavisam drīz tas būs gatavs arī taustāmā veidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas