Autostāvvietā apzagta dziedātāja; zvaigzne vēršas pie faniem ar īpašu lūgumu

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 19:20
 
AFP/Scanpix/Leta
37 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Lana Del Reja vēršas pie visiem saviem faniem un mūzikas cienītājiem ar ļoti nopietnu lūgumu, vēsta "Daily Mail".

Kā sociālajā medijā "Instagram" pauda dziedātāja, tad pirms pāris mēnešiem, viņas automašīnu apciemoja zagļi.

Tika nozagts viņas mugursoma, kurā iekšā bija gan dators, gan trīs kameras.

Kā min dziedātāja, tad zagļi internetā varētu nopludināt gan viņas jaunākas dziesmas, gan personīgās fotogrāfijas. Viņa vērsās pie saviem līdzjutējiem ar aicinājumu neiegādāties vai neaplūkot viņas personīgos failus.

Kā atzīst dziedātāja, tad pats sāpīgākais šajā situācija ir tas, ka viņai nācās izdzēst grāmatu pie kuras viņa strādāja. Viņa bija jau uzrakstījusi 200 lappuses, taču, pateicoties zagļu apciemojumam, viņai nācās izdzēst visu uzrakstīto, lai tas netiktu nopludināts.

Dziedātāja min, ka viņa tikai uz pāris minūtēm atstāja mašīnu, kad pie tās atgriezās pamanīja, ka logs ir izsists un viņas personīgās mantas ir pazudušas.

Elizabete Vūlridža Grānta, pazīstama ar skatuves vārdu Lana Del Rey, ir amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore. 2008. gadā Lana Del Rey noslēdza līgumu ar neatkarīgu mūzikas ierakstu kompāniju un ierakstīja savā vārdā nosauktu debijas albumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

maarcene uzdarbojas kopa ar liikpisi

23.oktobris 2022, 23:15 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas