"Es mīlu to, ko es daru." Ginesa rekordu iegūst pasaulē vecākais ārsts

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 18:20
 
pexels.com
Hovards Takers no ASV ir atzīts par pasaulē vecāko praktizējošo ārstu. Vīrietis par šo ievērojamo sasniegumu iekļuvis Ginesa rekordos, vēsta "UPI".

Ginesa rekordu ārsts nopelnīja jau 2021. gadā, taču viņš nav apstājies un turpina strādāt, ziņo "UPI".

Hovardam šobrīd ir apaļi 100 gadi un viņš turpina strādāt par ārstu.

Kā atzīst Ginera rekorda ieguvējis, tad viņš neplāno tuvākajā laikā doties pensijā.

"Ak Dievs, nē! Es uzskatu, ka pensionēšanās ir ilgmūžības ienaidnieks. Pat būdams jaunāks es nekad neesmu domājis par došanos pensijā. Kad jums patīk tas, ko darāt, un joprojām esat spējīgs to darīt, kāpēc jūs vēlētos doties pensijā?"

Pēc 75 gadus ilgas karjeras daudzi vēlētos mierīgas vecumdienas, bet Hovards saka, ka vēlas turpināt strādāt, jo viņam īstu prieku rada pacientu ārstēšana un jauno neirologu apmācīšana, vēsta Ginnessworldrecord.com

"Es mīlu to, ko es daru," saka ārsts.

Kā min cienījamā vecuma ārsts, tad viņš katru dienu strādā pilnu slodzi, nekādu atvieglojumu viņam nav. Viņa darba diena sākas plkst. 09:00 un beidzas 18:00.

"Es uzskatu šo Ginesa rekordu titulu kā vienreizēju pagodinājumu un skatos uz to kā vēl vienu sasniegumu ilgā, apmierinošā un laimīgā dzīvē," sacīja Hovards.

Simtgadnieka sieva Sjū, kurai ir 89 gadi, līdzīgi kā vīrs, turpina strādāt savā arodā. Viņa ir psihoanalītiķe un tāpat kā vīrs atzīst, ka negrasās doties pensijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:42

Jaunākās diskusijas