Britnija Spīrsa publiski apsūdz tēvu "slepkavības mēģinājumā"

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 16:20
 
Reuters/Scanpix/Leta
Popzvaignze Britnija Spīrsa nebeidz pārsteigt. Zvaigzne pavisam nesen publiski vēlējusi savam tēvam nāvi un tajā pat laikā apsūdzējusi viņu slepkavības mēģinājumā, ziņo "Daily Star".

Popzvaigzne bieži vien sociālajos medijos vaļsirdīgi dalās par savu dzīvi.

Pavisam nesen viņa faniem atklāja, kādu sodu viņa vēlas piespriest savam tēvam, kura aizbildniecībā atradās 13 gadus.

Britnija Spīrsa atzina, ka vēlas, lai viņas tētis "sadegtu ellē". Zvaigzne mirkroblogošanas vietnē "Twitter" atklāja, ka astoņu gadu vecumā viņas tēvs ir piespiedis viņu veikt magnētiskās rezonanses izmeklējumu un to, ka šī pieredze ir atkārtojusies ar laikā, kad viņa bija tēva aizbildniecībā.

Zvaigznei tas nešķiet pieņemami un viņas atklātība pārsteidza ne vienu vien viņas fanu. "Man tiešām likās, ka mans tētis mēģina mani nogalināt, un es ceru, ka viņš sadegs ellē."

Ir pagājuši vairāki mēneši kopš Britnija Spīrsa vairs neatrodas tēva aizbildniecībā.

Viņa atklāja, ka būdama tēva aizbildniecībā viņai tika atņemta gan mašīna, gan mājas, gan telefons, gan privātums. Katru dienu viņai nācās vairāku stundu garumā runāt ar speciālistiem, kuri uzdeva vienus un tos pašus jautājumus un izturējās nejauki. Viņa nekad netika atstāta viena, pat dodoties mazgāties. Atklājot skarbo pieredzi, Britnija min, ka vēlētos, lai viņas tēvs piedzīvo visu to pašu, ko reiz licis pārciest viņai.

Dziedātāja, kas kopš 2008. gada bija stingrā sava tēva kontrolē, pagājušajā gadā viņa atguva "brīvību".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas