Ko slēpj "Intermeitene" Jakovļeva?

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 14:20
 
SCANPIX
Aktrise Jeļena Jakovļeva kļuva slavena, spēlējot galveno lomu filmā "Intermeitene".

Tagad Jeļenai Jakovļevai ir 61 gads, taču tam ir grūti noticēt, skatoties uz viņas slaido figūru. Ar 170 cm garo augumu Jeļena sver tikai aptuveni 55 kg, turklāt ir zināms, ka viņa ir stingru diētu pretiniece: viņa ir pārliecināta, ka ātri zaudētie kilogrami atgriezīsies tikpat ātri un tiks nodarīts kaitējums viņas veselībai, vēsta "Teleprogramma.Pro".

Talantīgai un pievilcīgai aktrisei jau no jaunības dienām bija liela piekrišana. Un viņa agri apprecējās - vēl būdama studente. Tiesa, šī laulība izjuka ļoti ātri - jau pēc sešiem mēnešiem. Jau kļuvusi par "Sovremennik" aktrisi, viņa satika savu tagadējo vīru Valēriju Šalniku. 1990. gadā viņi apprecējās un divus gadus vēlāk piedzima viņu dēls Deniss.

Tieši Denisa dēļ viņai ir noslēpums, ko zina tikai retais. Proti, pirms kāda laika Deniss bija aizrāvies ar tetovējumiem. Viens tāds pat rotāja viņa seju. Pēc milzīgā kritikas viļņa, ko saņēma Deniss, Jeļena, lai atbalstītu savu dēlu, arī devās pie tetovētāja. Tagad arī viņai ir tetovējums - lai gan ne tajā pamanāmākajā vietā, proti, uz muguras. Vienā no intervijām aktrise atzina:

Man nepatīk viņu lamāt vai mācīt. Esmu jau samierinājusies - lai tā ir lielākā nelaime, kas Denisam dzīvē notiks.

2019. gadā Deniss nolēma atbrīvoties no saviem tetovējumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:44

Jaunākās diskusijas