Vīrietis izraisa nāvējošu avāriju un tajā vaino zīdaini

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 20:20
 
pexels.com
Divu bērnu tēvs Saimons Drapers pērn februārī izraisīja traģisku avāriju, kurā bojā gāja policiste. Šobrīd notiek tiesvedība un avārijas izraisītājs pamanījies traģēdijā vainot savu bērnu, vēsta "The Sun".

42 gadus vecais Saimons pērn februārī nāvējoši ar savu busiņu notrieca policisti, kura atradās uz velosipēda.

Šobrīd Lielbritānijā noris tiesvedība par notikušo ceļu satiksmes negadījumu.

Ceļu satiksmes negadījuma izmeklētāji atklājuši, ka brīdī, kad notika traģiskā avārija, Saimons esot savu uzmanību pievērsis nevis ceļam, bet gan telefonam.

Izmeklētāju rīcībā nonākusi informācija, ka brīdi, kad Saimons atradās pie stūres, viņš esot izmantojis aktīvi telefonu. Izmeklētājiem ir zināms, ka notikuma brīdī Saimons esot izmantojis tādas aplikācija kā WhatsApp, Facebook Massenger un Instagram.

Nākot atklātībā šādai informācija, Saimons tiesas zālē apgalvoja, ka neesot izmantojis telefonu, bet gan to ir lietojis viņa 13 mēnešus vecais dēls. Tādējādi noveļot savu vainu uz dēlu.

Viņš dēlam esot iedevis savu telefonu un tikai uz mirkli novērsies no ceļa, kad noticis negadījums.

Kā tiesas zālē atzina pediatrs, tad 13 mēnešus vecam bērnam nav tik liela pirkstu veiklība, lai tas aktīvi varētu rīkoties ar dažādām aplikācijām telefonā.

Divu bērnu tēvs atzīst, ka ir izraisījis policistes nāvi neuzmanīgas braukšanas dēļ, bet noliedz, ka negadījums noticis, jo izmantojis telefonu. Šobrīd vēl noris lietas izmeklēšana un nav zināms, kāds sods tiks piespriests avārijas izraisītājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas