VIDEO: sieviete pludmalē atrod ko pārsteidzošu

tautaruna.lv 23.oktobris 2022, 15:20
 
pexels.com
Sociālā medija "TikTok" lietotāja tiešsaistē dalījusies ar savu atradumu pludmalē. Tas, ko sieviete atrada, ir pārsteigums daudziem.

Kā ziņo "Daily Star", "TikTok" lietotāja pastaigājās gar Kvīnslendas "Magic Island" pludmali, kad uzdūras neparastam "objektam".

Austrālijā dzīvojošā sieviete bija šokā par redzēto.

Viņa krastā pamanīja lielu, pelēku "objektu".

"Kas pie velna? Tas ir tik liels, tikpat kā mana kāja," video sacīja sieviete.

@bootscootinaf Replying to @Dave as requested guys- here is a better video. What do you think it is? #australia #northqueensland #fyp ♬ original sound - moonlight �✨

Viņa komentēja, ka atrastais "objekts", viņasprāt, ir dzīvas miesas gabals jeb kaut kas no dzīvnieka. Daudzi sociālā medija lietotāji dalījās domās un idejās par to, kas ir redzams video.

Vairāki cilvēki bija vienisprātis, ka atraistais "objekts" ir vaļa dzimumloceklis, jo šajā pludmalē uzturās kuprvaļi.

Lai atrisinātu "mīklu", tika piesaistīta arī savvaļas dzīvnieku pētniece Vanesa Pirota. Diemžel eksperte nespēj sniegt skaidru atbildi par to, kas ir redzams video. Pētniece uzsver, lai precīzi zinātu, ko atradusi sieviete, šis "objekts" ir īpaši jāizpēta. Tomēr pastāv iespēja, ka sieviete tik tiešām ir atradusi vaļa dzimumlocekli. Ja tā ir taisnība, tad, kā atklāj pētniece, kāds cits jūras iemītnieks, piemēram, zobenvalis, to būs nokodis kuprvalim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas