Gorbačovs naudas dēļ savulaik filmējās amerikāņu picas reklāmā

tautaruna.lv 2.septembris 2022, 14:30
 
Ekrānuzņēmums/youtube
Vīrietis un bērns staigā pa gandrīz tukšo Sarkano laukumu Maskavā, lietussargs rokās, zemi klāj sniegs. Izskatās, ka laiks ārkārtīgi auksts. Tā vien gribas doties pusdienas kaut kur siltumā. Šādi sākas Pizza Hut reklāma, kurā savulaik filmējās bijušais Krievijas prezidents Mihails Gorbačovs, kurš tikko devies aizsaulē.

Pats Gorbačovs nebija pārliecināts par to, vai viņam vajadzētu filmēties reklāma, un viņa sieva Raisa vēl vairāk par to šaubījās, vēsta BBC.

Galu galā Gorbačovs piekrita, lai gan ar nosacījumiem. Viņš pieprasīja, lai viņš netiktu filmēts ēdam picu un viņam piederēs galavārds par izmaiņām scenārijā.

No vienas puses, viņam bija vajadzīga nauda, ​​un par reklāmu tika piedāvāta patiešām liela nauda. Vēlāk izrādījās, ka viņš to izmantojis, lai finansētu Gorbačova fondu. No otras puses. parādīšanās milzīgas amerikāņu korporācijas reklāmā noteikti vēl vairāk sabojāja viņa jau tā slikto reputāciju Krievijā,

raksta BBC.

Reklāma tika filmēta 1997. gadā un tā nekad netika rādīta Krievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Kas par stulbu modi, aprunāt cilvēkus pēc viņu nāves.

3.septembris 2022, 9:44 Atbildēt

Tas, ka Krievijā Garbočovam nebija laba reputācija un cilvēki viņu vainoja pie PSRS sabrukuma, patiesībā visu izskata par Krieviju un tās tautu. Tas arī izskaidro Krievijas aktivitātes Ukrainā un citās postpadomju valstīs.

Ja Krieviem būtu neitrāla attieksme pret Gorbočovu, tad tas vēl varētu būt Putina karš, bet nu šis jau parāda - tāda vienkārši ir lielākās daļas šīs valsts iedzīvotāju domāšana.

3.septembris 2022, 11:06 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas