Zīdaiņa dzīvībai karājoties mata galā, operatīvie dienesti savā starpā uzsāk ķildu

tautaruna.lv 2.septembris 2022, 17:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3/Degpunktā
Saspringta situācija uz Siguldas šosejas risinājās pagājušās nedēļas piektdienas vidū. Operatīvo dienestu darbinieki bija aplenkuši kādas sievetes automašīnu un kādu brīdi nespēja izšķirties, kā izglābt tur iesprostoto zīdaini, kam karstajā dienā draudēja pārkaršana, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nedēļas nogalē, braucot pa Siguldas šoseju, kādai jaunajai māmiņai gadījās ķibele ar automašīnu un viņa izlēma apstāties ceļa malā un izkāpt no spēkrata. Aizmugurējā sēdeklī atradās viņas aptuveni divus gadus vecā atvase. Pēc brīža, zīdainis, viens pats, kaut kā tika ieslēgts automašīnas salonā, kurā strauji cēlās gaisa temperatūra. Sieviete kavējās un zvans policijai sekoja novēloti, atzīst inspektors Gatis Olte, kas strādāja notikuma vietā.

Starp operatīvo dienestu darbiniekiem sākās nesaskaņas. Inspektors kļuva nepacietīgs. Policisti steidzināja ugunsdzēsējus rīkoties, cauri stiklam redzot, ka mazais bērns jau ir piesarcis, pamatīgi nosvīdis, un tuvojas pārkaršanas robežai.

Izrādās, ilgiem pārspriedumiem patiešām nebija laika. Mediķi atzina, ka zīdaiņa dzīvība bija apdraudēta. Likuma sargi atgādina, ka gadījumos, kad tiek apdraudēta dzīvnieka vai cilvēka dzīvība, ir vērts apdomāt prioritātes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas