Raimonds Elbakjans velta sirsnīgus pateicības vārdus Paula Stradiņa slimnīcas ārstiem

tautaruna.lv 2.septembris 2022, 8:30
 
Ekrānuzņēmums/Instagram
"Es mēģināju iekļauties vienā minūtē, lai pateiktu paldies visiem dakteriem un medicīnas personālam, kurš mani atvēra, sakārtoja un iedeva otro iespēju. Bet kā jau Jūs nojaušat, tad arī viens raidījums būtu par īsu, lai teiktu šos miljons "paldies"!" sociālajā vietnē "Instagram" raksta sporta kustības "Ghetto Games" dibinātājs Raimonds Elbakjans.
Viņš teic, ka bijis pozitīvi pārsteigts, par cilvēcību, rūpi un attieksmi pret katru pacientu, kas bijis nodaļā.
Īpašs paldies veltīts sirds ķirurgam Intam Putniņam un viņa komandai, ka uzņēmās R. Elbakjanu operēt: "Tu esi fantastisks!!! Paldies intensīvās terapijas komandai, kura brīdī pēc operācijas 24h tik akurāti mani turēja drošības sajūtā…. Es uz Jums skatījos un neticēju, ka tiešām arī Latvijā var būt kā amerikāņu seriālos par dakteriem. Jūs kapājāt tikpat jaudīgi kā Latvijas izlase spēlē pret Lielbritāniju! Paldies medmāsām un sanitārītēm, ka jūs ar tik ierobežotu cilvēku resursu spējāt aprūpēt ikvienu un nevienu mirkli nepalaidāt garām, kad atkal prasījos pēc pretsāpju līdzekļiem!"
Viņš atzīstas, ka daudz ko pārdomājis pa šīm septiņām dienām, ko pavadījis slimnīcā, bet vienu gan viņš zinot, proti, ka draugiem dzīvē ir lielākā nozīme un tādi viņam, par laimi, esot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas