Žurnāliste atrod pierādījumus tam, ka Maikls Džeksons esot dzīvs

tautaruna.lv 2.septembris 2022, 10:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Popmūzikas leģenda, dziedātājs, dejotājs un filantrops Maikls Džeksons nomira pirms 13 gadiem no sirds apstāšanās medikamentu pārdozēšanas dēļ. Tomēr patiesībā viņš var būt dzīvs, uzskata amerikāņu žurnāliste Pērla Džuniore. Viņasprāt, mūziķa vietā apglabāts viņa dubultnieks, raksta VM.ru.
Žurnāliste aprakstījusi faktus, kas, viņasprāt, pierāda, ka Maikla Džeksona nāve ir falsifikācija.

Viņasprāt, popmūzikas leģenda, iespējams, joprojām ir dzīvs, un pirms 13 gadiem apglabātais vīrietis ir viņa iepriekš sasaldētais dubultnieks. Tajā pašā laikā žurnālistei esot pierādījumi, kas apstiprina, ka Džeksons šobrīd dzīvo ar citu vārdu.

Tā, saskaņā ar vienu versiju, dziedātājs savas bēres vērojis no attāluma, un daži no ceremonijā klātesošajiem sacīja, ka redzējuši sievieti ar blondiem matiem, kas bija ļoti līdzīga Džeksonam.

Turklāt Džuniore atzīmēja, ka visas dziedātāja pēcnāves fotogrāfijas tika fotošopētas, tāpēc foto, kas uzņemti slimnīcā un morgā, nevar ticēt.

Tāpat nevar piemirsts par mākslinieka daudzu dubultnieku skaitu, tāpēc nevar izslēgt, ka kāds no mirušajiem, kuram ir liela līdzība ar Džeksonu, bērēs viņu "aizvietoja".

Tāpat žurnāliste un viņas domubiedri liek domāt, ka mākslinieka pārstāvji samaksājuši miljonu dolāru par kapsētas darbinieku prombūtni bēru laikā. Tajā pašā laikā galvenais ir tas, ka Maikla Džeksona vārds nav ierakstīts nevienas Kalifornijas kapsētas reģistrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas