"Tēva ļaunākais murgs"; futbola leģenda satraukts par meitas lēmumu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 16:00
 
Action Images via Reuters/Scanpix/Leta
Maikls Džeimss Ouens ir bijušais futbolists, viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem Anglijā. Pateicoties veiksmīgajai karjerai, Maikls Anglijā ir iemantojis popularitāti. Šobrīd viņa meita arī vēlas kļūt atpazīstama, taču tas tēvu sadumo un apbēdina, vēsta "Daily Mail".

Maikla meita Džemma vēlas "iegūt ātru slavu", tāpēc grasās piedalīties populārā realitātes šovā.

Viņa piedalīsies realitātes šovā "Love Island" ("Mīlestības sala").

Bijušais futbolists atzīst, ka nepriecājas par meitas lēmumu, taču tāpat viņu atbalstīs.

"Es nešaubos, ka viņa liks mums visiem lepoties. Tas, iespējams, ir tēva ļaunākais murgs, bet, lai ko viņa gribētu darīt, man viņa ir jāatbalsta," sacīja Maikls.

Viņš atzina, ka viņa priekšstats par realitātes šovu "Love Island" nav labs, bet viņš paļaujas uz savu meitu.

"Es daudz esmu par to dzirdējis. Es domāju, ka tādiem veciem, kašķīgiem vīriešiem kā man vienmēr būs viedoklis par šo, jo es to neskatos, bet dzirdu tikai fragmentus. Viņa man apliecina, ka viss nav tik slikti, kā es domāju."

Iepriekš medijiem Džemma atzina, ka viņas tētis, Anglijas futbola leģenda nav priecīgs par viņas lēmumu ņemt dalību populārajā šovā, taču viņš viņai uzticoties.

19 gadus vecā Džemma minēja, ka pirmoreiz, kad tēvs uzzināja par viņas lēmu piedalīties šovā, viņš centies savaldīt dusmas, bet beigu beigās devis viņai savu svētību.

Jauniete medijiem atzina, ka apsolās neapkaunot savu populāro tēvu.

Maikls Džeimss Ouens ir bijušais Anglijas futbolists. Viņš spēlēja uzbrucēja pozīcijā. Viņš pašlaik ir piektais labākais vārtu guvējs Anglijas futbola izlasē ar četrdesmit gūtiem vārtiem. 2004. gadā Pele viņu iekļāva savā FIFA 100 sarakstā kā vienu no 125 labākajiem futbolistiem futbola vēsturē.

"Love Island" jeb "Mīlestības sala" ir realitātes šovs, kurā vairāki vīrieši un sievietes, cenšas atrast mīlestību. Šova neiztiek gan bez dažādiem pikantiem brīžiem, gan strīdiem. Šova mērķis ir atrast sev otro pusīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas