Sieviete apgalvo, ka mīļotais viņu pametis ukraiņu bēgles dēļ, kuru viņi izmitinājuši

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 3:45
 
pexels.com
28 gadus vecā Lorna Gārneta no Bedfordas, Lielbritānijā apgalvo, ka viņas dzīvi "sabojājusi" ukraiņu bēgle, kura aizvīlusi viņas mīļoto vīrieti, ar kuru sieviete bijusi attiecībās astoņus gadus, raksta britu tabloīdi "The Daily Mirror" un "The Sun".

Divu bērnu māte apgalvo, ka ukraiņu bēgle, 22 gadus jaunā Sofija Karkadima "sabojājusi" viņas dzīvi, pēc tam, kad sieviete bija devusi viņai pajumti savā mājā Bredfordā, kur dzīvoja kopā ar ilggadējo partneri Entoniju.

Kā apgalvo Lorna, jaunā ukrainiete pēc kāda laika sākusi valkāt atsedzošu apģērbu un sarkanu lūpu krāsu. Pēc divām nedēļām Lorna esot Sofiju padzinusi un bijusi sagrauta, kad viņas mīļotais Entonijs devies jaunajai sievietei līdzi.

Medijam "The Sun" Lorna stāstīja, ka jau no paša sākuma Sofija esot pievērsusi Entonijam uzmanību. "Es vienkārši nesaprotu, kā viņš varēja to visu aizmest tās sievietes dēļ, kuru pazīst divas nedēļas. Dzīve, ko pazinu, ir sagrauta," medijs citē Lornu.

Stāsts ir nokļuvis arī ziņu virsrakstos Ukrainā, jo IT menedžere Sofija un apsargs Entonijs sēdās kameru priekšā, apgalvojot, ka "nevar cīnīties" pret savstarpējo mīlestību.

Sofija izplūdusi asarās, uzstājot, ka nav ģimenes jaucēja un apgalvoja, ka Lorna abus savedusi ar savām pastāvīgajām aizdomām. "Viņas pastāvīgās aizdomas, spriedze, tas viss mūs satuvināja ar Toniju," teikusi Sofija. Tāpat viņa apgalvo, ka pāra attiecībās bija problēmas jau pirms viņas ierašanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas