Ždanovs: Putins rīkojas kā Hitlers 1945. gada pavasarī

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 21:25
 
SCANPIX
Pārņemot "speciālās operācijas" vadību un mainot ģenerāļus, Krievijas prezidents Vladimirs Putins iet nacistu diktatora Ādolfa Hitlera ceļu, kurš 1945. gada pavasarī mēģināja mainīt kara gaitu, katru nedēļu mainot feldmaršalus, televīzijas kanālā "FREDOM" pastāstīja militārais eksperts Oļegs Ždanovs.

“Starp citu, šī situācija ar biežo komandieru maiņu pilnībā atbilst 1945. gada pavasarim, kad Hitlers katru nedēļu mainīja feldmaršalus, cerot, ka katrs jaunais viņa ieceltais feldmaršals mainīs militārās kampaņas gaitu," sacīja Ždanovs.

Vienlaikus eksperts uzskata, ka situācija ar “speciālās operācijas” vadītāju maiņu ir par labu Ukrainai, jo tā ienes apjukumu Krievijas karaspēka rindās.

Turklāt Krievijā jau tiek represēti otrā vai trešā ešelona militārie vadītāji, kas destabilizē militārās vadības rīcību un liek katrai nākamajai militāro vadītāju “paaudzei” aizdomāties par savu iespējamo likteni,

vēsta fakty.ua.

Kā zināms, Kremlim jau izdevies atrast aizvietotāju aprīlī ieceltajam “sīriešu miesniekam” Aleksandram Dvorņikovam: viņa vietā Krievijas karaspēka grupu Ukrainā jau nedēļu komandē ģenerālis Genādijs Židko. Viņš ir bijušais Austrumu militārā apgabala komandieris un iepriekš bijis Krievijas Federācijas bruņoto spēku grupējuma štāba priekšnieks Sīrijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas