Astrologs brīdina Ukrainu par rudeni; atklāj, kad beigsies karš

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 1:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Vēdu astrologs Alahs Niranžans atklājis, ka pēc salidzinoši mierīgākas vasaras, rudenī ukraiņus gaida jauni izaicinājumi, raksta ukraiņu portāls "Focus".

Laika posmā no 2022. gada 8. septembra līdz 2023. gada 1. februārim ukraiņus gaidot jauni izaicinājumi, prognozē astrologs, norādot, ka tas varētu būt jauns Krievijas mēģinājums pēc mobilizācijas iekarot Ukrainu.

Tomēr astrologs iesaka nekrist izmisumā, jo jau no 2023. gada 1. februāra līdz 2023. gada 11. jūnijam ir gaidāma Jupitera - Venēras - Jupitera konjunkcija, un tas nozīmē, kas pienāks uzvara.

"2023. gada maijā, varbūt vasarā, beigsies patiešām saspīlēta situācija," uzsver astrologs. "Līdz 2024. gada 25. maijam turpināsies grūti laiki, taču ne kara un karadarbības dēļ, bet rekonstrukcijas izpratnē. Daudz problēmu būs ar infrastruktūras trūkumu, iznīcinātājām mājām un protesta noskaņu cilvēkos, kuri ir zaudējuši visu un atgriezīsies mājās."

"Saule ir valsts cēlājs. Tiks mainīts viss: Satversme, valsts darba kārtība. Tas jāsagatavo jau tagad, lai iegūtu labvēlīgu rezultātu 2024. gada maijā un vēlāk. Mainīsies arī elite," norāda astrologs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas