Intars Busulis atklāj, vai ir runājis ar Sipenieci pēc viņas skarbajiem vārdiem

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 0:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Kanāla TV24 raidījumā "Uz līnijas" mūziķis Intars Busulis komentējis Baibas Sipenieces - Gavares izteikumus par viņa uzstāšanos Krievijā.

"Baiba ir emocionāls cilvēks un es arī viņu saprotu. Viņa pārdzīvo tāpat kā mēs visi. Daudzi jūk prātā, nezina, kā sevi saņemt rokās. Kā paskatīties ar tādām normālām acīm uz šo visu situāciju un domāt sakarīgi. Baibiņai nesanāca, viss kārtībā, bet es arī atbalstu viņu," pauž mūziķis.

Uz jautājumu, vai viņš šajā laikā ir runājis ar Baibu, mūziķis atbild noraidoši.

"Mēs esam sarakstījušies. Mierīgā veidā, ne ar naidu, bet ar sapratni," atklāj I. Busulis. "Viņa arī dara labu darbu, viņa ir pieņēmusi pie sevis ukraiņu bēgļus. Baiba ir satraukusies, viņa arī otrreiz teica to pašu. Ir satraukums Baibiņai, tāpat kā mums visiem. "

Jau vēstīts, ka LTV intervijā radio personība Baiba Sipeniece-Gavare februārī, protestējot pie Kreivijas vēstniecības teica: "Šī ir ļoti liela mācība mums visiem, un šeit es gribu vērsties arī pie saviem kolēģiem, pie šovbiznesa pārstāvjiem, tie, kuri brauca un apkalpoja oligarhus, viņi vairoja šo situāciju, viņi ir līdzvainīgi, un es to jau teicu 2014. gadā, ka nebūs labi, nedrīkst ar ienaidnieku koķetēt, jo, braucot un muzicējot viņu ballītēs, apkalpojot viņus, jūs viņiem devāt sajūtu, ka viņi ir normāli.

Lūk, rezultāts. Un, nevajag, "Prāta vētra", tagad nākt uz koncertu, uz skatuves un izlikties, it kā nekas nebūtu bijis. Jūs esat līdzvainīgi. Intar [Busuli], tu arī esi līdzvainīgs, un visa jūsu apkalpojošā komanda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas