"Jūs esat līdzvainīgi!" Sipeniece pārmet Busulim un Prāta vētrai draudzēšanos ar Krieviju

tautaruna.lv 27.februāris 2022, 15:30
 
Ekrānuzņēmums
Krievijas iebrukuma Ukraina kontekstā jau iepriekš tikai minēts, ka cilvēki nostājas vienā vai otrā pusē. Protestēt pie Krievijas vēstniecības Latvijā bija ieradusies arī Baiba Sipeniece-Gavare.

LTV intervijā radio personība Baiba Sipeniece-Gavare: "Šī ir ļoti liela mācība mums visiem, un šeit es gribu vērsties arī pie saviem kolēģiem, pie šovbiznesa pārstāvjiem, tie, kuri brauca un apkalpoja oligarhus, viņi vairoja šo situāciju, viņi ir līdzvainīgi, un es to jau teicu 2014. gadā, ka nebūs labi, nedrīkst ar ienaidnieku koķetēt, jo, braucot un muzicējot viņu ballītēs, apkalpojot viņus, jūs viņiem devāt sajūtu, ka viņi ir normāli.

Lūk, rezultāts. Un, nevajag, "Prāta vētra", tagad nākt uz koncertu, uz skatuves un izlikties, it kā nekas nebūtu bijis. Jūs esat līdzvainīgi. Intar [Busuli], tu arī esi līdzvainīgs, un visa jūsu apkalpojošā komanda.

Un, lūk, mēs stāvam katastrofas priekšā, tas ir tikai tāpēc, ka jums krekls bija tuvāks par sirdsapziņu. Diemžēl tā ir, un mēs tagad varam tikai lūgt augstākos spēkus, lai mēs izdzīvotu, lai saprāts uzvarētu."

Sipenieces-Gavares teiktais atbalsojās sabiedrībā, to sadzirdeja arī minētais Intars Busulis un arī Renārs Kaupers, kuri nepalika atbildi parādā un savos sociālo vietņu kontos publiceja savu viedokli.

Renārs Kaupers savā video min, ka "bez maz vai sākušās raganu medības."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas