Dēls nogalināja tēvu; kaimiņi stāsta par baiso slepkavību Ķengaragā

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Pagājušajā nedēļā vēstīts par baisu slepkavību Ķengaragā, kur aukstasinīgi tika nogalināts 83 gadus vecs vīrietis, un slepkava, pēc policistu rīcībā esošās informācijas, bija bojāgājušā dēls. Kaimiņi, kuri bijuši labi pazīstami ar nelaiķi, atklāja nozieguma detaļas, vēsta raidījums "Degpunktā".

83 gadus vecais kungs ilgstoši dzīvoja vienā no daudzstāvu namiem Ķengaragā, Salaspils ielā, un, pēc kaimiņu sacītā, dzīvokli dalīja ar savu 56 gadus veco dēlu. Liktenīgās dienas pievakarē apkārtējie nekādus dīvainus trokšņus vai ko citu, kas liecinātu par konfliktu, savos dzīvokļos nedzirdēja.

Par ko nelāgu kļuva zināms tikai pēc pulksten astoņiem, kad pie kāpņutelpas piebrauca operatīvo dienestu brigādes, mediķi, bet vēlāk - apbedīšanas biroja darbinieki.

“Un kriminālpolicijas darbinieki un policija, ”ātrie”, katafalks, es biju šokā. Domāju, kas tāds pie mums notiek! Ar nazi taisni sirdī. Sākumā piekāva, pēc tam tieši… Es nevaru runāt, nevaru. Mēs visi viņu te redzējām, katru dienu pastaigājās ar savu mazo suni. Parasti es no rīta dzeru kafiju, skatos pa logu, redzu viņu. Visu laiku no rītiem sēdēja pie smilšu kastes, smēķēja. Tad pēkšņi viņa nav. Vakar vēl bija, vēl runājām, bet te pēkšņi nav. Kā tā, kā tā var? Lai cik stipri nebūtu piedzēries, sist vecu vīru. Viņu pat sist nevajadzēja, tāds tieviņš bija, 83 gadi,” norāda kaimiņiene.

Kā oficiāli apstiprinājuši Valsts policijas pārstāvji, aizdomās turamais īsi pēc nozieguma paveikšanas tika aizturēts turpat dzīvoklī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:31

Jaunākās diskusijas