"Mums sanāca!" Sociālajos tīklos līksmo par "Citu zēnu" uzstāšanos

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 22:30
 
Ekrānuzņēmums
"Galvenais, lai "Citi Zēni" nepārcenšas visā un lai tas pūlis viņu vietā nokliedz to "pussy" kā iecerēts. Ja būs klusums, tad būs melni...," ierakstā mikroblogošanas vietnē "Twitter" savas sajūtas pirms "Citu zēnu" uzstāšanās pauda Lauris Reiniks.

Tikko izskanēja "Citu Zēnu" dziedātā “Eat Your Salad”. Sociālajos tīklos jau lasāmi atzinības vārdi:

"Beidzot man nav kauns par mūsu pārstāvniecību! Malači!

"Pussy bija, spridzīga enerģija bija, košs un ekstravagants priekšnesums bija, pašatdeve un "degšana" par savu lietu bija. Malači, Citi zēni! Jūs esat ļoti forši"

"Katrā ziņā nepievīla, kā pēdējos gados daudzi. Izdarīja labāko, tad nu balsojuma lieta. Neparedzama."

Arī Lauris Reiniks dalījies ar savu vērtējumu: "Hell yeah!!!! Citi zēni bija LIELISKI! Brīvi, koši, stilīgi un pārliecinoši!".

Nevienam no grupas bikses arī nesaplīsa, kā tas notika dziesmu atlases konkursā Rīgā un mēģinājumā Turīnā. Grupu "Citi zēni" veido vokālists Jānis Pētersons, vokālists un saksofonists Dagnis Roziņš, taustiņinstrumentālists Reinis Višķeris, ģitārists Krišjānis Ozols. Bungas spēlē Toms Kagainis, bet basu - Roberts Memmēns.

Šodien grupa uzstājās pirmajā pusfinālā ar otro kārtas numuru. Pusfinālā piedalās arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija.

Latvija pēdējo reizi Eirovīzijas finālam klasificējās 2016. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas