Jānis Aišpurs beidzot atklāj detaļas par kāzām ar Aiju Andrejevu

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 1:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" atklāja, kāds bija viņa bildinājums.

Kā atklāj mūziķis, abi vairākus mēnešus nav izpauduši faktu par kāzām, jo vēlējušies, lai tas ir privāts notikums. Kad mediju pārstāvji pamanījuši laulības gredzenus, tika publiskotas kāzu fotogrāfijas.

J. Aišpurs atklāj, ka ir dziļi emocionāls cilvēks un spēj raudāt ne tikai skatoties filmas, klausoties mūziku, bet arī aiz aizkustinājuma bildinot savu mīļoto, taču pašā kāzu dienā viņš neesot raudājis, lai gan bijis "superprieks".

Stāstot par bildinājumu, mūziķis atklāj, ka saņēmis piedāvājumu no kāda pāra, kas vēlējušies salaulāties kalnos Itālijā un lūguši A. Aišpuru tajās spēlēt. Viņš ceļojumā līdzi paņēmis arī Aiju un pāra kāzu dienā uz kalna bildinājis dziedātāju, kas viņai bijis liels pārsteigums.

"Es vienā no pauzēm uz kalna spēlēju ģitāru, pār vaigiem jau rit emocijas. Aija skatās un nesaprot, viņa domāja, ka man ir sentiments no tā, ka es tiem cilvēkiem dziedu. Tad vienā brīdi jaunais pāris nogāja nost un es piegāju pie Aijas un... Tad viņa saprata, par ko bija manas asaras," par bildinājumu stāsta J. Aišpurs.

Mūziķis esot sagatavojis arī īpašu gredzenu, ko pats veidojis.

"Tas ir par vienu pakāpīti nopietnāk," par to, kāpēc gribējis apprecēt Aiju, saka Jānis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas