Kāda 9.maija fanāte Daugavpilī izsauc uz sevi uguni

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 17:30
 
Ekrānšāviņš
Ja citus gadus Daugavpilī 9. maijā ir svinīgi pasākumi, tad šoreiz viss noticis krietni pieticīgāk, vēsta "TV3 ziņas". 

Taču dažiem pie mūžīgās uguns Dubrovina parkā sanākušajiem TV kameru klātbūtne rada satraukumu. Kāpēc šajā dienā dodas nolikt ziedus, atbild vien retais. Oficiāli šodien Latvijā ir Ukrainas kara kritušo piemiņas diena, par to pilsētā liecina izkārtie karogi ar sēru lentēm, bet lielai daļai pilsētnieku 9. maijs, par spīti visam, ir svētki.

Īpaši izceļas kāda sieviete, kas gan neatklāj savu vārdu.

Uz jautājumu, kāpēc bija svarīgi ierasties šajā vietā, viņa saka: “Godīgi? Jums pateikt taisnību? Tāpēc ka mēs uzvarēsim! Mēs uzvarējām, nevis kaut kāda Eiropas Savienība, Amerika vai kas cits. Jūs saprotat, ka Krievija… Velti “lienat pakaļā” Amerikai! Ko pēc tam? Naftas, gāzes nebūs, prasīsiet papīriņu?”

Šis video ātri aplidoja soctīklus un sieviete izsauca uzguni uz sevi un ļoti asu kritiku. Piemēram, pie šī sižeta "TV3 ziņas" vien vairāk kā 3000 komentāri...

Daži piemēri:

Andis: Cienītie Krievijas propagandas upuri, brauciet taču mājās, jo jūs esat sajaukuši valstis. Latvija nav un nebūs Krievija! Ja kādam nesanāk biļetei, es piemetīšu!

Inese: Viņa jau nezin, ka lielākajā daļā Krievijas nav ne naftas, ne gāzes, tikai dubļi, sagruvušas màjas un nabadzība..

Armands: Kārtējais 5G upuris. Lūdzu, sargiet sevi, nēsājiet folija cepurītes.

Anrijs: Lūk visus šutos lopu vagonos un prom. Ir problēmas ar lojalitāti valstī kurā dzîvo, kaut kas nav ērti - neviens jūs te netur. Vairāk brīvas vietas paliks

Jānis: Tvaika ielas absolvente

Bembis: Slimās nācijas pārstāve!

Agita: Tās acis,kā jukušai

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas