Zavorotņukas pirmais vīrs runā par viņas slimības iespējamo iemeslu

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 11:08
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Nesen Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka nosvinēja savu dzimšanas dienu. Viņai apritēja 51 gads. Kamēr radi un draugi sveica aktrisi svētkos un vēlēja labu veselību, mediji kārtējo reizi centās izprast viņas slimības cēloņus.

Anastasijas Zavorotņukas pirmais vīrs, vācu uzņēmējs Olafs Švarckopfs, ar viņu bija precējies tikai gadu. Aktrisei izdevās no viņa palikt stāvoklī, taču viņa zaudēja bērnu. Tiesa, Olafs izteica domu, ka Anastasija tīšām veikusi abortu.

"Mēs devāmies uz Astrahaņu. Bet pirms brauciena viņa lūdza, lai es viņu kaut kur aizvedu. Viņa bija prom uz pusstundu. Es saprotu, ka viņi viņai kaut ko iedeva vai izdarīja, un tad notika spontānais aborts, ”pieņēmumos dalījās Olafs.

Pēc kāda laika automašīnā Zavorotņuka sajutās slikti. Viņa lūdza apstāties tuvākajā degvielas uzpildes stacijā. Izejot no tualetes, aktrise ar akmens seju paziņoja vīram, ka ir zaudējusi abu kopīgo bērnu. Olafs panikā ieteica sievai izsaukt ātro palīdzību vai nogādāt viņu uz slimnīcu, taču Anastasija protestēja un lūdza doties mājās pie vecākiem. Pēc tam viņa ar māti devās pie ārsta, bet uzņēmējs cīnījās ar savām šaubām, neuzdrošinādamies pajautāt patiesību.

Viens no slimības cēloņiem, ar ko aktrise tagad cīnās, varētu būt viņas pirmā bērna zaudēšana, viņš uzskata.

Drīz Olafs Švarckopfs ar sievu pārcēlās uz Tallinu, taču Anastasija tur nevarēja atrast darbu un lūdza vīru ļaut viņai doties uz Maskavu. Laika gaitā kļuva grūti uzturēt attiecības no attāluma: laulātie zvanīja viens otram arvien retāk, saziņa kļuva arvien vēsāka. Kā sacīja pati Zavorotņuka, viņai nebija spēcīgas jūtas pret savu pirmo vīru, viņas laulība balstījās uz Olafa lielo mīlestību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas