"Latvijas klusējošā armija!"; Salceviča vēršas pie kolēģiem

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 3:30
 
Alise Šulca/F64
Stiliste un influencere Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram veltījusi atklātu ierakstu satura veidotājiem, kas izvairās runāt par karu.

Kā norāda Indra, viņai uzskata, ka ikviens satura veidotājs, neatkarīgi no sekotāju skaita, veido savu publisko telpu.

Viņa uzsver, ka, viņasprāt, "arguments "es par politiku nerunāju" šeit nestrādā", jo notiekošais Ukrainā ir "stipri pāri politiskajiem procesiem".

"Krievijas armija spilgti parāda savas vērtības, izlaupot mājas, sagrābjot tepiķus, nogalinot pensionārus, bērnus un, prom ejot, nesavācot savu kolēģu mirstīgās atliekas. Viņiem ir nospļauties pat par saviem čomiem, ar kuriem kopā dzēruši, izvarojuši un laupījuši.

Daudziem Latvijas iedzīvotājiem sociālie tīkli ir viņu ziņu lente. Neviens nelūdz kļūt par ekspertu. Parādi savu nostāju. Varbūt Tev šķiet, ka tava 12 sek un 24 stundas esošā ziņa neko nenozīmē, bet nē! Tā tu paud savu nostāju, skaļi runā par savām vērtībām un, iespējams, atvēr kādam acis. Kādam, kas dzīvo Krievijas propagandā," raksta influencere.

Kā zināms, Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas