Sobčakai draud ar "mokošu dēla nāvi"

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 14:11
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ksenija Sobčaka kopš februāra aktīvi atspoguļo karu Ukrainā un veido intervijas ar pazīstamiem cilvēkiem. Tas nepatīk viņas nīdējiem, kuri draud žurnālistei.

Sobčaka jau iepriekš ir saskārusies ar naidu, taču tagad draudu skaits ir ievērojami pieaudzis. Turklāt viņai raksta gan neapmierinātie Krievijas, gan Ukrainas iedzīvotāji.

Piemēram, viņa publicēja ekrānšāviņu ar ziņu ar numuru, kas sākas ar +380, kurā cilvēki atklāti novēl nāvi ne tikai viņai, bet arī viņas mazajam dēlam.

“Platonam būs vismokošākā nāve... Jūsu asiņaino acu priekšā mēs nogriezīsim viņa ķermeņa daļas par katru mūsu bērnu. Pirksts, tad vēl viens, tad kāja... Iedomājies? Drīz redzēsi!" - raksta soctīklos.

Sobčaka ir satriekta, ka cilvēki var būt tik nežēlīgi. Žurnāliste uzskata, ka šajā situācijā viņa vienkārši cenšas objektīvi veikt savu darbu, publicējot neatkarīgus datus, cenšoties demonstrēt dažādus viedokļus. “Šī ir ziņa no ukraiņiem, kuri vēlas atriebties ne jau tikai man, bet jau arī manam bērnam. Bļaujot un vēlot nāvi visiem krieviem vai visiem ukraiņiem, mēs tikai vairosim naidu. Draudēt bērnam ir nožēlojami un gļēvi, ”saka TV zvaigzne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas