Pircējs sašutis par bardaku populārā Latvijas lielveikalā

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 16:12
 
Andrejs Strokins/F64
Ar kādu nejēdzību saskāries fiziķis ar doktora grādu un pētnieks Mārtiņš, kurš ikdienas gaitās devies uz veikalu Rimi un sapratis, ka dārzeņu cenu zīmes novietotas kā pagadās un neatbilst konkrētajam produktam, vēsta raidījums "Bez Tabu".
“Es mēģināju nopirkt tomātus. Problēma tāda - es skatos uz dārzeņu stendu, tur deviņu veidu tomāti, ir cenas izmētātas pilnīgi random secībā un es nevaru saprast, teiksim, kādiem tomātiem atbilst kāda cena?” saka Mārtiņš.

Paprikai cenu Mārtiņš nav atradis vispār un vērsies pēc palīdzības pie pārdevējām. Pārdevēja atnākusi un parādījusi paprikas cenu, kas novietota apmēram divus metrus no paprikas. Veikala vadītāja esot teikusi, ka ar cenām veikalā viss ir kārtībā un tā esot Mārtiņa izglītības problēma, ka viņš cenas nemākot atrast.

Arī “BezTabu” komanda devās uz veikalu Rimi, lai pārliecinātos par bardaku cenu zīmju izkārtojumā. Jāatzīst, ka arī “BezTabu” komandai atrast pareizās cenu zīmes bija grūti, tomēr paši Rimi pārstāvji uzsver, ka problēmu ar cenu zīmju izkārtojumu neredz.

Juris Šleiers
RIMI LATVIA SABIEDRISKO ATTIECĪBU VADĪTĀJS

“Cenu zīmju izkārtošana nav nekāda raķešu zinātne. Viņas atrodas maksimāli tuvu produktam. Ja mēs runājam par dārzeņiem tad, atšķirībā no citiem konkurentiem, mums ir ļoti plašs sortiments, attiecīgi, tie produkti ir daudzi blakus un tās cenas mēs izvietojam tieši virs produktiem, attiecīgi, var rasties pārpratumi vai grūtības atrast īsto cenu, taču viņa turpat vien ir. Un, ja tiešām ir kaut kādi apgrūtinājumi, tad var pajautāt kādam no mūsu kolēģiem konsultāciju, paprasīt, kurš tomāts atbilst kurai cenai.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas