Krištopans atklāj, kādā gadījumā Latvija varētu bankrotēt

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 2:30
 
F64
Bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans kārtējo reizi kritizējis pašreizējo valdību.
Kā mikroblogošanas vietnē Twitter raksta Krištopans, pašreizējā valdība varētu novest Latviju pie bankrota.

"Skatos Dombura raidījumu. Ja esošā koalīcija paliks vēl četrus gadus, Latvija vienkārši bankrotēs. Lamājiet mani, cik uziet!" viņš raksta.

Komentāros cilvēki pauž dažādus viedokļus - gan piekrīt Krištopanam, gan raksta, ka, pēc viņu domām, Latvija jau esot bankrotējusi.

"Latvija jau ir bankrotējusi. Cilvēki brauc prom, valsts parāds vājprātīgs, ekonomikai tūlīt dirsiņā ar inflāciju."

"Lai pasarg Dievs! Ja šī valdība paliks vēl 4 gadus, tad Latvijā varēs uzsākt vergu tirdzniecības biznesu! Sliktākā valdība, gribēju teikt nekompetentākā, bet nē, viņi zina kāpēc to dara, kopš LV atjaunošanas."

"Jā es arī noskatījos, neviens nedomā par biznesu kā tādu, tautu vai Latvijas labklājību kopumā! Galvenais - labāk cietīsim badu, salsim (mēs, ne viņi) un sēdēsim bez darba, bet ar austrumiem ne ko un nekā. Vēl jau redzēsim kā kažociņi apmetīsies…"

Jāpiebilst, ka ik pa laikam medijos parādās ziņas par iespējamu kādas nozares bankrotu Latvijā.

Tā februārī Neatkarīgā vēstīja, ka energoresursu un piena iepirkuma cenu straujais pieaugums plosa nozari - situācija ir traģiska. Piena pārstrādātāji atzīt, ka šobrīd ir spiesti strādāt zem pašizmaksas. Ja situācija neuzlabosies, daļai uzņēmumu draud bankrots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas