Ulbrokā policistus pārsteidz nepilngadīgs puisis ar šaujamieroci

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 21:12
 
F64
Jauniešu kompānijai vakara baudīšana Ulbrokas centrā noslēgusies ar policistu iesaisti un, visticamāk, ar nopietnām sarunām ar vecākiem. Tīņiem šķietams nevainīgs joks pārrauga agresijā pret likumsargiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kāda pusaudžu kompānija vakara pusē izcēlusies ar visai neglītu rīcību. Atbraucot uz Ulbroku pēc ballītes, trīs zēni un viena meitene, izkāpjot no sabiedriskā transporta, taisnā ceļā devās uz skvēru, līdz viņu uzmanību pievērsa līdzās esošā pārvietojamā tualete. Puišiem sagribējās plastmasas kabīni paspārdīt, loģisks iznākums savādajai jautrībai sekoja mirkli vēlāk - tā tika apgāzta.

Jaunieši, tālumā ieraugot vīrus formās un acīmredzot saprotot, ka policisti atbrauca viņu dēļ, gribēja laisties lapās, taču tas neizdevās. Tika noskaidrots, ka vienam no viņiem ir 18 gadu, bet divi ir nepilngadīgi un šī kompānija atradās alkohola reibumā.

Viens zēns no kompānijas, kas pret policistiem izrādīja agresiju, nonāca iecirknī, un sākotnēji nevainīgā vakara baudīšana pārauga lielās nepatikšanās. Pie jaunieša tika atrasta pneimatiskā pistole, un viņš tika nogādāts Valsts policijā par šaujamieroča nēsāšanas pārkāpumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas