"Rociņas un kājiņas, tās ir pēdējās muļķības!" ekspremjeram nav pretenziju pret "Mīlestības māju"

tautaruna.lv 19.februāris 2022, 9:43
 
Oksana Džadana/F64
Bijušais premjers, tagad Saeimas deputāts Māris Kučinskis ar "Mīlestības māju" - izglītības iestādi, kuras audzināšanas metodes tika kritizētas LTV raidījumā "Aizliegtais paņēmiens", ir apmierināts, vēsta lsm.lv.

Šajā skolā mācās arī viņa atvases.

"Šī ir pedagoģija, kas balstās uz mīlestību, tā ir katra vecāka izvēle sūtīt īpaši, un ļoti cienījama īpašniece, kas pat grāmatas ir izdevusi. Mūsu izvēle bija speciāli pie tam, nevis vienkārši tur (..) Ir simtiem bērnudārzu ar parastām metodēm, kur var iet, ja kāds grib, tāpēc nevajag kritizēt to, kāda ir šī te pieeja.

Rociņas un kājiņas, tās ir pēdējās muļķības - viena no pedagoģijas sastāvdaļām ir bērnam ļaut tikt galā ar pūķiem jeb izlādēties, jo pat pieaugušajiem tādi pūķi uznāk dzīvē,

viņš sacīja.

Par roku siešanu Kučinskis uzskata: "Lai rociņas iemācītos valdīt, viņas tiek kaut kā pašam novietotas, ne jau rokas tiek sietas."
Par to kādā vecāku sapulcē esot runāts. "Tā vecāku sapulce, kur sieva piedalījās attālināti. Fonā dzirdēju, ka tie, kam kaut kādas pretenzijas bija, bija pieci procenti," sacīja ekspremjers.

Kritizētāju pausto viedokli viņš sauc par nepamatotiem uzbrukumiem.

Portāls NRA jau rakstīja par sižetu LTV raidījumā "Aizliegtais paņēmiens", kurā tika vēstīts par "Mīlestības mājā" valdošajām audzināšanas metodēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:53

Jaunākās diskusijas