Pircēji neizpratnē par ieraudzīto augļu stendā Rīgas lielveikalā

tautaruna.lv 19.februāris 2022, 13:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Sociālajos tīklos izveidojusies patiesi diskusija, kuras epicentrā ir oranžs auglis – mandarīns. Turklāt iedzīvotāju uzmanību piesaistīja tirgotāja centieni katru mandarīnu iefasēt atsevišķā iepakojumā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Super aprūpētie mandarīni manīti tirdzniecības centrā “Damme”, Imantā.

Izlavierējot starp veikala plauktiem un atrodot augļu zonu, pamanīts, ka vairāki augļi ir iepakoti plēvēs. Tiesa gan, to paveikuši ražotāji vai augļu piegādātāji.

Tikmēr tviterī apspriestos mandarīnus safasējuši “Rimi” darbinieki. Izdodas arī atrast nežēlestībā kritušos mandarīnus, kas pēcāk jau ir atsvabināti no plastmasas važām.

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atklāj, ka augstākā labuma mandarīnus savulaik mēdza iepakot atsevišķi, bet - papīra maisiņos. Pat ja šobrīd dzīvojam Covid pandēmijas ēnā, tas nenozīmējot, ka mandarīnus vajadzētu fasēt individuāli plastmasas maisiņos.

PVD Pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāja Tatjana Marčenkova vēl piebilst, ka Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestāde jau pirms diviem gadiem paziņojusi, ka kontakta ceļā ar pārtiku cilvēkiem esot ļoti sarežģīti inficēties ar koronavīrusu.

“Gribējām, kā labāk, bet sanāca pārpratums,” tā notikušo komentē “Rimi Latvija” pārstāvis Juris Šleiers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:24

Jaunākās diskusijas