10 pasaulē stiprākie alkoholiskie dzērieni

tautaruna.lv 19.februāris 2022, 21:44
 
Pixabay
Kādi ir desmit spēcīgakie alkoholiskie dzērieni, kuru alkohola saturs ir ievērojami virs ierastā?

Faktiski vairumā bāru un klubu pārdotajiem stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem alkohola saturs ir pat 40-45%, raksta portāls "mensxp.com".

Dažviet pasaulē pastāv bīstama alkoholisko dzērienu šķirne, kas var sasniegts alkohola saturu līdz pat 96% .

1.Absints

Absintam ir diezgan slikta reputācija. Kādreiz tika uzskatīts, ka spēcīgais zaļganais alkohols, kas izgatavots no anīsa, vērmeles un daudziem citiem augiem, izraisa virkni blakusparādību, tostarp krampjus, halucinācijas un pat psihozi.

Cilvēki ir apgalvojuši, ka pēc tā dzeršanas ir redzējuši īstas fejas. Mūsdienās pastāv dažādas absinta šķirnes. Daži atšķiras pēc krāsas un alkohola procentuālās daļas. Bēdīgi slavenais Absinthe Green vēsturiski tiek iepildīts pudelēs ar 45% līdz 74% , tomēr dažas mūsdienu šķirnes var sasniegt pat 83% līdz 90%.

2.Bacardi 151

Neskatoties uz tā ražošanas pārtraukšanu, šis populārais, niknais rums joprojām izraisa bailes daudzu cilvēku acīs.

Ar alkohola saturu līdz 75,5% pudelē. Tai ir nerūsējošā tērauda ugunsdzēsības/liesmas iepakojums, kas garantē tā drošību. To parasti izmanto ārkārtīgi mazos daudzumos kokteiļiem uz ruma bāzes, piemēram, daiquiris un Cuba Libre.

3.Devil Springs Vodka

Alkohola saturs 80%, Devil Springs ir viens no bēdīgi slavenākajiem degvīniem uz planētas. Vislabāk izmantot liesmu šotu un kokteiļu pagatavošanai ar sulām vai ingvera eilu.

4. Sunset Rum

Viens no pasaulē izturīgākajiem rumiem, Sunset ir ar alkohola saturu 84,5%, kas ir neticami spēcīgs. Norīt to ir gandrīz neiespējami.

5.Good ol' Sailor Vodka

Šo degvīnu, ko plaši patērē Zviedrijā, pārējā pasaulē nav ļoti paszīstams. Alkohola saturs ir 85%, tas prasīs izturību aknām.

6. Balkan

Visu laiku spēcīgākais Skandināvijas dzēriens, Balkāni, alkohola saturs 88%. Tas ir spēcīgs, bezkrāsains, bez smaržas un garšas. Ir ziņots par gadījumiem, kad cilvēki mirst no saindēšanās ar alkoholu pēc liela daudzuma patērēšanas īsā laika periodā.

7.Pincer Vodka

Alkohola saturs 88.8%, Pincer ir īpaši spēcīgs degvīns no Skotijas.

8. Bruichladdich X4+1 Quadrupled whisky

Šis ir pasaulē alkoholiskākais iesala viskijs, kura alkohola saturs ir 92%. Pateicoties īpaši precīzajam destilācijas procesam, šis viskijs ir neticami tīrs un spēcīgs.

9.Everclear

Lielāka daļa alkoholisko dzērienu baudītāju varētu apgalvot, ka tas ir spēcīgākais alkohols pasaulē. Šis graudu spirts, kura alkohola saturs ir 95 %. Tas ir bezkrāsains, bez smaržas un garšas. To ražo un pārdod amerikāņu alkoholisko dzērienu uzņēmums Luxco.

10.Spirytus Rektyfikowany

Šis poļu degvīns satur 96% alkohola. Īsāk sakot, šī dzēriena ļaunprātīga izmantošana var likt satikt Dievu! Spirytus patiesībā ir spēcīgāks par plaši pazīstamo Everclear un atrodas pasaules stiprākā alkoholiskā dzēriena virsotnē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas