Ekstrasenss stāsta, kā notievēt katrai horoskopa zīmei

tautaruna.lv 19.februāris 2022, 2:30
 
Atis Ieviņš/F64
Tiem, kuri zaudējuši jebkādas cerības būt slaidiem un skaistiem, mediķis un gaišreģis Mehdi Ebrahimi Vafa iesaka velti nekrist izmisumā, bet vienkārši pievērst uzmanību dzimšanas datumam.
Krievu šova "Ekstrasensu cīņas" uzvarētājs apgalvo, ka katrai zīmei ir sava ideālā auguma "recepte", raksta starhit.ru.

Ekstrasenss ieteica Aunam atrast pielūgsmes objektu, kuram ir vēlēšanās līdzināties - šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir spējīgi uz varoņdarbiem, ja ir nopietna motivācija. Pretējā gadījumā Auns pieņems, ka viņš tik un tā ir ideāls.

Vērsim ieteicams svara zaudēšanas jautājumu uztveet pēc iespējas nopietnāk un nelēkāt no diētas uz diētu - svarīgi ir veikt visus izmeklējumus, lai noskaidrotu liekā svara raksturu. Varbūt runa nav tikai par pārēšanos.

Dvīņiem ieteicams vienkārši sekot līdzi režīma stabilitātei, jo pat mazākā novirze no ierastās dienas režīma rada lielas problēmas. Cilvēkiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē, vajadzētu regulāri peldēt.

Vēzim vairāk laika jāvelta sev, savām vēlmēm un savu interešu apmierināšanai. Šīs zīmes pārstāvji visas nepatikšanas ņem pārāk tuvu pie sirds. Viņiem ir svarīgi iemācīties dzīvot harmonijā ar sevi, nevis ārēju faktoru ietekmē. Tiklīdz izdosies nodibināt labu emocionālo fonu, problēmas ar lieko svaru pazudīs.

Lauvas ideālais plāns: izvēlieties komfortablu uzturu, iegādājieties sporta zāles abonementu un ievērojiet aktīvu dzīvesveidu.

Jaunavai vienkārši jāaizmirst par nelāgiem ēšanas paradumiem. Pārejiet, piemēram, uz graudaugiem un zaļumiem, neaizmirstiet veidot ikdienas kaloriju dienasgrāmatu. Un svars atgriezīsies normālā stāvoklī.

Svariem jāpievērš uzmanība miega ilgumam. Ekstrasenss uzskata, ka šajā gadījumā problēma ir nespējā dot pietiekamu laiku organismam atpūtai.

Skorpionam ieteicams atturēties no spontānām "nervozām" diētām. Pēc iespējas labāk darbosies banāla miltu izslēgšana no uztura, nevis pastāvīgs ķermeņa stress.

Strēlniekam ir svarīgi atbrīvoties no uzkrātajām kalorijām ar nopietna sporta inventāra un laba trenera palīdzību sporta zālē. Ir arī laba ideja atrast partneri un sākt ar viņu skriet no rīta. Tikai fiziskās aktivitātes šajā gadījumā var novest pie vēlamā rezultāta.

Mežāzim labāk ir pieturēties pie vieglas diētas, kas ļauj izvairīties no pārēšanās. Mehdi pārliecināts, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem liekais svars mēdz būt tikai pieaugušā vecumā. Tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību hormonālajam fonam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:44

Jaunākās diskusijas