Kāda ir ideāla Valentīndienas dāvana katrai horoskopa zīmei?

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 18:13
 
pexels.com
14. februārī visā pasaulē jau pierasts atzīmēt Valentīndienu. Dzīvesstila portāls "Your Tango" nosaucis katrai horoskopa zīmei piemērotākās dāvanas šajā dienā.

Sievietei Aunam, kurai intersē mode, ideāla dāvana būs kāda dizainera soma vai dāvanu karte. Vēl Auni novērtēs dienu, kas piepildīta ar dažādām aktivitātēm, piemēram, atrakciju parka apmeklējumu.

Vērsis novērtēs labu apģērbu, smaržas, rotas vai izsmalcinātu maltīti. Aizvediet Vērsi uz smalku restorānu vai pasniedziet tam brokastis gultā un diena būs izdevusies.

Dvīni var aizvest uz boulingu vai kādu īpašu vietu. Citas piemērotas dāvanas var būt šalle, gredzeni un rokassprādzes vai grāmatas.

Vēzis novērtēs bilžu albumu ar kopīgām fotogrāfijām, sveces un aromātiskās eļļas. Bet par visu visvairāk Vēži izbaudīs vakariņas sveču gaismā un apskāvieniem pilnu vakaru.

Lauvas mīl rotaslietas un ballītes. Derēs arī vakariņas smalkā restorānā ar labu vīnu.

Jaunavai ir svarīgi, ko tā izmanto savam ķermenim, piemēram, kvalitatīvu ēdienu, kosmētiku. Turklāt der atceēeties, ka šīs horoskopa zīmes pārstāvji mīl rūpēties par citiem.

Ziedi, šokolādes kaste, skaistas rotaslietas būs izcilas dāvanas Svariem. Tāpat Svariem ir būtiska kopābūšana ar partneri.

Ādas portfelis vai soma būs lieliska dāvana Skorpionam. Derēs arī īpaša apakšveļa vai kriminālromāns.

Strēlniekiem lieliska dāvana būs kāda meistarklase vai ceļojums jaunas pieredzes gūšanai.

Mežāži novērtēs dāvanas, kas noder viņu darbam. Tāpat laba izvēle būs ādas izstrādājumi un praktiskas rotas.

Ūdensvīrus interesē jaunākās tehnoloģijas vai videospēles. Sociālā aktivīsta tipam patiks t-krekls ar ironisku uzrakstu. Unikālas rotas ir vēl viena opcija.

Zīmēšanas albums, krāsojamā grāmata, jebkas, kas ļaus Zivij izpausties, būs laba dāvana šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem. Laba izvēle būs arī sejas maska, aromātiskās sveces vai eļļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas