Grāvers par vakcināciju: Latvijā sāk veidoties totalitārs režīms

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 16:08
 
Ekrānuzņēmums
Mūziķis Aigars Grāvers viesojies Kristus pasaulei līdera Mārča Jencīša "YouTube" raidījumā "Nedēļas personība", kurā runājis par dažādām tēmām, tai skaitā vakcināciju.

Leģendārais latviešu mūziķis, viens no grupas “Jumprava” dibinātājiem, Aigars Grāvers viesojies Mārča Jencīša sociālās vietnes "YouTube" raidījumā "Nedēļas personība".

Raidījumā skarts plašs jautājumu loks, sākot ar bērnības atmiņām, grupas "Jumprava" ziedu laikiem, cīņu ar alkoholu, beidzot ar jautājumiem, kas skar politiku un Covid-19 pandēmiju.

"Neesmu politiķis. Kas notiek Latvijā? Šobrīd sāk veidoties totalitārs režīms. Visas tās pazīmes, kas totalitāram režīmam ir, šobrīd ir diezgan izteiktas, " apgalvo mūziķis.

Mūziķis neslēpj, ka viņa attieksme pret obligāto vakcināciju ir negatīva, piemitinot, ka vispār ir pret vakcināciju un arī pats neplāno vakcinēties.

"Tiklīdz tu pārkāp savam egoismam pāri un saproti, ka katram ir brīvas tiesības izvēlēties, tad tā personiskā attieksme vairs necieš. Toties, ja sāc dalīt cilvēkus pēc tā vai viņi ir vakcinējušies, vai ne, tad tas nozīmē, ka ar tevi pašu kaut kas nav kārtībā, " intervijā saka Grāvers.

Turpinot mūziķis secina, ka pēc šiem diviem gadiem pandēmijas ēna, vairs necenšas cilvēkus pierunāt vai pārliecināt.

"Manuprāt, protestiem būtu jānotiek savādāk,jo tāda pastaigāšana ar plakātiem, neko nedod. Šīs demonstrācijas rada pretēju efektu, tādu viltus eiforiju, ar to arī viss beidzās. Jābūt pašpietiekamam, miermīlīgās nepakļaušanās variants, manuprāt, tas ir vienīgais pretošanās ceļš," spriež mūziķis.

Grāvers apgalvo, ka politikā neplāno iesaistīties, jo tas būtu "solis atpakaļ".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas