Vijai Kilblokai nepatīkams atgadījums "Lidl" veikalā

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 0:30
 
Kaspars Krafts / F64
Uzņēmēja Vija Kilbloka "Facebook" dalās ar neparastu atgadījumu, kas norisinājies pie veikala "Lidl" kases.

“Zvaigzne ABC” vadītāja Vija Kilbloka savā sociālās vietnes "Facebook" profilā dalījusies par piedzīvoto Teikas "Lidl" veikalā.

Uzņēmēja atklāj, ka svētdienu rītos mēdz doties uz "Lidl" veikalu, lai iegādātos pārtiku visai nākošajai nedēļai. Pie kases notikusi savāda komunikācija ar kundzi, kura rindā stāvējusi aiz viņas un nav kautrējusies izteikt piezīmes par Kilblokas iepirkumiem.

"Pie kases aiz manis nostājas pat par mani vecāka, bet, atšķirībā no manis, ļoti kopta, nosauļota un balināta kundze. Man melna efefpē maska līdz acīm, viņai tā zilganā, lupatveidīgā - zem deguna. Man jau maskā kļuvis grūti elpot, deguns tek un jūtu, ka arī acis sāk asarot. Tā nu es, tikpat kā raudādama, cenšos ātri izkrāmēt savus milzum daudzos pirkumus uz lentas, bet koptā kundze ieinteresēta sāk pārcilāt manus uz kasi aizslīdošos produktus. Paņem iepakojumu ar schupf-nudeln un skaidrā latviešu valodā prasa man, kas tas tāds ir. Paskaidroju, ka tās tādas kā kartupeļu klimpas, ļoti garšīgas, ja pēc uzvārīšanās apcep garšvielās. Kundze pasaka FUI un grib zināt, kur es likšu to lielo minerālūdens pudeļu iepakojumu, " stāstu iesāk uzņēmēja.

Turpinot: "Tad nepacietīgi noelšas, pagriežas pret vīrieti, kas cieši stāv aiz viņas, un tā nicīgnosodoši saka: “Vot nakupila ženščina, navernoje sčas na bazar pojģot.” Es, jau drusku aizķerta, bet vēl joprojām laipni viņai norādu, ka pērku ģimenei, kurā ir daudz ēst gribošu vīriešu, uz ko viņai tūlīt gatavs jautājums, kāpēc tad tie vīrieši nav atnākuši līdzi un vai viņi vēl guļ. Kad esmu jau tikusi galā ar pirkumu izkrāmēšanu un steidzos tos salikt maisos, kundze atkal dalās emocijās ar vīrieti, kuru uzrunā par Serjožu, un joprojām ņemas par to, kur tik daudz produktu vispār var likt. Es neizturu un pasaku viņai, lai beidz man piesieties un neaiztiek manas lētās aknu desas, kas domātas diviem vācu aitu suņiem. Kundze smaida un saka, ka viņa jau to visu tikai tā mīlīgi domājot. Es patencinu par mīlīgumu un pievēršos samaksāšanas procedūrai."

"Un tad atskan skaļš: “ĀRPRĀTS!!!” Fuikundze ir ieraudzījusi manus trīs ciparus uz kases monitora. Pateikusi ”paldies” kasierei, steidzos, cik vien var ātri attālināties kāpņu virzienā, bet vēl tomēr uzmetu ašu skatu Sergejam, kurš visā šajā teātra cienīgajā mizanscēnā nebija izdvesis ne skaņas. Viņam būtu vajadzējis būt varoņtēlam, lai kaut ko šādu izturētu diendienā.. Bet tas tā nebija. Manu ratu aizslīdēšanu pavadīja, sagumuša un pelēka (iespējams, ka nepaēduša) vīrieša nogurušais skatiens, " piedzīvotā atstāstījumu nosledz Kilbloka.

Lasītāji, komentējot ierakstu, apbrīno Vijas Kilblokas savaldību un pateicas par humoresku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas