Horoskopa zīmes, kurām Valentīndiena būs neaizmirstama

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 10:11
 
Lauris Aizupietis/F64
Valentīna dienā vairāku cilvēku dzīvē var mainīties daudz kas. Astrologi šogad īpaši izceļ trīs horoskopa zīmes, kurām Valentīndienā, iespējams dzīve apgriezīsies kājām gaisā, raksta "rsute.ru".

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ir pašpārliecināti, drosmīgi un gudri. Viņi vienmēr zina, ko vēlas no dzīves un no cilvēkiem, kurus satiek savā ceļā.

Valentīndienā Aunam ir svarīgi visu ņemt savās rokās un parādīt potenciālajai otrajai pusītei, ka viņš zina, ko vēlas iegūt no dzīves un ko sagaida no attiecībām. Tas var nobiedēt pretējo dzimumu, taču, ja šādām attiecībām ir lemts būt, tad abiem partneriem jābūt gataviem uz visu.

Lauva

Lauvām vienmēr patīk būt uzmanības centrā. Šī zodiaka zīmes pārstāvis jūtas lieliski, kad kāds viņam pievērš uzmanību. Šī īpašība ietekmēs Lauvu Valentīndienā.

Lauvām būs iespēja savā ceļā satikt cilvēku, kuram tās var kļūt par Visuma centru. Šis cilvēks radikāli apgriezīs savu dzīvi, un Lauvas to novērtēs, mīlēs un apbrīnos. Astrologi iesaka zīmes pārstāvjiem emocijas paturēt pie sevis, lai jaunā mīlestība "nesalauztu spārnus".

Zivis

Tagad Zivīm būs daudz laika, lai iemīlētu sevi. un Valentīndiena ir īstais laiks, kad Zivis aizdomāsies par mīlestību ne tikai pret citiem, bet arī pret sevi. Ja visu aizvadīto gadu Zivis tieši to vien darīja, kā risināja tuvinieku problēmas, palīdzot radiem un paziņām, pilnībā aizmirstot par savām interesēm, tad tikai iemīlot sevi, Zivis varēs justies patiesi laimīgas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas