SPKC atbildes iedzīvotājiem soctīklos izraisa milzīgu ažiotāžu

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 3:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter lielu rezonansi izraisījušas Slimību un profilakses kontroles centra (SPKC) sniegtās atbildes iedzīvotājiem.

Svētdien Twitter lietotājus pamatīgi pārsteidza SPKC profila sniegtās atbildes uz iedzīvotāju jautājumiem.

Kāda iedzīvotāja jautāja, vai viņa ir kontaktpersona: "Godātais,@SPKCentrs! Vai, ja es ffp2 maskā ar auto vedu covid+ personu, kas arī bija maskā uz testēšanu, tagad esmu kontaktpersona? Laiki bija ap 15 min turp, 15 atpakaļ. Mēs neesam viena mājsaimniecība."

SPKC atbildējis, ka jā, "ja vien nestūrējāt autobusu un cilvēks sēdēja pēdējā rindā un vēl logus turēja atvērtus". Bet vēlāk uz kāda iedzīvotāja piebildi par maskām, izmantoja joku: "Ja tantei būtu riteņi viņa būtu tramvajs...vai trolejbuss."

Ekrānuzņēmums no Twitter

Ekrānuzņēmums no Twitter

Arī vēlāk komentāros SPKC sniedza līdzīga rakstura komentārus.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Ekrānuzņēmums no Twitter

SPKC komentāri izraisījuši plašu ažiotāžu soctīklos, kuru lietotāji neslēpj sašutumu par šāda veida iestādes komunikācijas veidu.
"Valsts iestāde @SPKCentrs sprēgā ar "pagalma asprātībām" tā vietā lai sagatavotu normālu statistiku par vietām, kur notikusi inficēšanās ar Covid, t.sk. cik % no visiem inficētajiem ar Covid inficējušies ārstniecības iestādēs?" - pauž komentētājs.
"Viņi komunicē tā, lai tumsoņa, plakanzemis saprot. Twiterstānā, pieņemts, ka zaļā režīma pilsoņi tik dumjus jautājumus necilā," norāda cits soctīklu lietotājs.
"Apzināts veids kā graut SPKC prestižu? Vai tomēr uzmanības novēršanai? Un vēlreiz SPKC konta pārvaldītāj, jūsu šodienas komunicēšanas veids grauj uzticēšanos iestādei!" - pauž iedzīvotāja.
"Perevoščikovs pats ticis pie twittera konta," min komentāra autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas