Rītiņš savulaik atklājis, ko vēlētos redzēt uz galda savā bēru mielastā

tautaruna.lv 13.februāris 2022, 11:03
 
F64
Slavenais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš intervijā Armandam Tripānam pirms diviem gadiem raidījumā "Rezervēts" atklāj, ko viņš vēlētos, lai palicēji ceļ galdā viņa bēru mielastā.

Tie, kas dzirdēja šo interviju, tragad lauza galvu, vai tas bija domāts nopietni vai pa jokam. "Tās varētu būt vārnas. Lai viņi tad palauza galvu," ar humoru sacīja M. Rītiņš.

Vārnas M. Rītiņš pieminēja ne par velti. 2014. gadā izsmalcinātu ēdienu baudītājus satrieca ziņa, ka slavenais šefpavārs savā restorānā gatavojot ēdienus no vārnu gaļas. "Pretrunīgas sajūtas izraisījis restorānā Vincents notikušais gastronomiskais eksperiments, kurā rakstnieks Alberts Bels tika mielots ar vārnu gaļas ēdieniem - vārnas gaļas pīrāgu, vārnas gaļas sautējumu mīklas podiņā un apceptu vārnas krūtiņu, " 2014. gadā rakstīja Neatkarīgā. Toreiz restorānā "Vincents" Neatkarīgajai apstiprināja, ka tiekot meklēts mednieks, ar ko sadarboties, lai ekskluzīvās maltītes pēc pieprasījuma varētu gatavot ar zināmu regulāri. Vairāk par šo gadījumu var izlasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:09

Jaunākās diskusijas