Mūžībā devies populārs Krievijas TV raidījumu vadītājs

tautaruna.lv 13.janvāris 2022, 20:25
 
Ekrānšāviņš no youtube
11. janvārī, mūžībā devies slavenais televīzijas raidījumu vadītājs Mihails Zeļenskis. Par to savā lapā sociālajā tīklā paziņoja televīzijas kanāla “Kultūra” vadītāja vietnieks Aleksandrs Efimovičs.

Mihails Zelenskis gāja bojā Dominikānas Republikā atvaļinājuma laikā. Viņam bija 46 gadi. M. Zelenskim bijis insults. Un lai gan vietējie ārsti cīnijās par viņa dzīvību, 11. janvārī pulksten 23, viņš devās mūžībā, vēsta starhit.ru. Šim portālam kļuvis zināms, ka M. Zelenskis tiesājās ar iepiekšējo sievu par īpašuma lietām un bērniem.

Šobrīd ģimene risina jautājumu, kā nogādāt viņa mirstīgās atliekas Krievijā. Advokāts Mihails Aleksejevs sacījis, ka notiek izmeklēšana. Ekspertiem ir jāveic autopsija pat tad, ja viņu priekšā ir ārvalstu pilsoņa līķis.

Fakts ir tāds, ka viņiem ir jāapstiprina insults un jāizslēdz noziedzīgā sastāvdaļa. Autopsijas rezultāti tiks nodoti policijai tālākai dokumentu noformēšanai Krievijas konsulātā, kas izsniegs miršanas apliecību.

“Radinieki var izvēlēties vienu no diviem Zelenska ķermeņa transportēšanas variantiem - cinka zārkā vai kremācijas urnā. Vispirms ķermenis ir jāiebalzamē, lai novērstu sadalīšanos. Ja nebūs apdrošināšanas, visi izdevumi būs jāsedz viņa atraitnei,” sacīja Aleksejevs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas