"Tūlīt noraušos pa muguru"; vīrietis izsaka darba piedāvājumu jauniešiem

tautaruna.lv 13.janvāris 2022, 18:30
 
Ģirts Ozoliņš / F64
Kāds vīrietis sociālajā vietnē piedāvā risinājumu tiem jaunekļiem, kuri sirgst ar depresiju - darba terapiju/ "Smags fizisks palīgstrādnieka darbs stroikā, 50- 60 eur neto dienā".

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" diskusiju aizsācis kāds vīrietis ar darba piedāvajumu. Kā nojaušams, rēķinājies arī ar asākiem komentāriem, tomēr to publicējis.

"Tulīt noraušos pa muguru, bet pamēģināšu - pilns tviteris ar tekstiem, kur jauni čaļi stāsta par depresiju. Piedāvāju pamēģināt darba terapiju - smags fizisks palīgstrādnieka darbs stroikā, 50- 60 eur neto dienā, " vīrietis pauž ierakstā.

"Itka jā, bet mums ir grūti izprast šo laiku jauniešu reāla vidi un problēmas. Tas ir citas, neka mums bija. Pavisam."

"Esmu diezgan drošs, ka pēc regulāras 10-12 stundu maiņas pazustu apmēram 80% no viņu modernajām problēmām."

"Nespecialistam un cilvēkam, kas nav gājis depresijai, tā varētu šķist. Diemžēl ne viss ir tik vienkārši. Lai gan fiziskā terāpija, nodarbinātība noteikti palīdz, tā nerisina problēmu būtībā. Depresija nāk no prāta ķīmijas, ne no fizisko kustību trūkuma."

"Katram individuāli. Man šķita, ka darbs līdzēs... Un līdzēja!!! Līdz nonācu līdz tādam tempam, kad gulēju vien pāris h diennaktī... pēc tam "atrāvos" pēc pilnas programmas..."

"Mans tētis ir būvdarbu vadītājs. Tici vai nē - pilns ar jauniem (un ne tikai jauniem) puišiem, kuriem stroikās veģetatīvās distonijas un depresijas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:38

Jaunākās diskusijas