Ugunsgrēks Ķengaragā: sadeg vairāki auto

tautaruna.lv 13.janvāris 2022, 20:30
 
Kaspars Krafts/F64
Rīgā, Ķengaragā, iespējams, tehnisku ķibeļu dēļ naktī aizdegusies automašīna. Vietējie laikus nepamanīja, ka sētā norisinās kas nelāgs, tādēļ liesmas pārmetās uz blakus esošu spēkratu, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Naktī kāda sieviete ar sociālo tīklu palīdzību mēģināja glābt kaimiņu auto, ievietojot “Facebook” ziņu par degošu “Ford” automašīnu pie Aglonas 27. nama.

Pasargāt savu automašīnu esot izdevies vienam no vietējiem, kurš bija novietojis auto netālu no degošā spēkrata. Bet neko citu diemžēl pasākt vairs neizdevās, jo vietējie saldi gulējuši.

Andrejs dzīvo blakus un bija viens no retajiem, kas pamanīja notiekošo un izsauca glābējus.

Andrejs redzēja, kā nodeg auto: “Kad iznācām, motora pārsegs bija ciet un dega te. ”Bampera” vairs nebija, ritenis bija vesels, stikls arī, mašīna nebija sasista. Dega šī daļa, te atrodas akumulators. Loģiski, ka no akumulatora tas varēja būt. Šī mašīna jau bija sakususi. Kad es paskatījos pa logu, man logi ir uz šo pusi, visa siena bija kā no ugunskura. Plkst. 2.00 naktī tas bija.”

“Hyundai” auto īpašniekam gan nepaveicās, un liesmas no “Ford” pārmetās uz viņa spēkratu. Vīrietis stāsta, ka tikai no rīta pamanījis, kas noticis un diemžēl viņš neesot iegādājies KASKO apdrošināšanu. Tāda pat situācija esot arī “Ford” saimniekam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas