Kas noticis ar Putina iespējamo meitu?

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 11:30
 
twitter.com
Tā dēvētā, Putina meita Luiza pazudusi no sociālajiem tīkliem pēc tam, kad bija publicējusi ziņas par mammas 3,6 miljonu eiro vērto mansarda dzīvokli Monako.

Pusaudze, kas tiek uzskatīta par Vladimira Putina slepeno bērnu, ir pazudusi pēc tam, kad sociālajos tīklos publicēja ziņojumus par viņas mammas 3,6 miljonu eiro vērto mansarda dzīvokli Montekarlo.

Luizas Krivonogihas mamma un iespējamā Putina mīļotā Svetlana (46).

18 gadīgā Luiza par īpašumu, kas parādījies “Pandoras dokumentu” datu noplūdē, apgalvojusi: “Skaisti! Es zinu šo vietu! ”

Tagad Luiza, kura regulāri ievietoja savus 83 200 sekotājus sociālajā vietnē “Instagram”, pēkšņi ir pazudusi jau divus menešus- neievieto jaunus video un attēlus.
Specialisti, kas seko līdz Kremļa notikumiem, uzskata, ka jaunā bagātniece ir apturēta, kamēr viņas tēvs cīnās ar apgalvojumiem par korupciju.

Oktobrī “Pandoras dokumentos” nopludināja 1,9 miljonus dokumentu, kuros atklājās, ka multimiljonāre Svetlana pārcēlās uz Montekarlo “penthausu” tikai dažas nedēļas pēc Luizas dzimšanas.

Saskaņā ar nopludinātajiem dokumentiem viņai dzīvoklis pieder caur ārzonas uzņēmumu, kas reģistrēts Tortolas salā Karību jūras reģionā.

Ne Putins, ne Svetlana, ne Luiza nekad nav komentējuši situāciju vai jaunietes iespējamo paternitāti.

Tiek uzskatīts, ka 69 gadus vecais Putins pameta Svetlanu, kad viņš pirmo reizi tika romantiski saistīts ar olimpisko zelta medaļu ieguvēju vingrotāju Alīnu Kabajevu (38).

Bijusī deputāte Alīna, kura arī ir atteikusies apstiprināt, ka tiekas ar Krievijas prezidentu, tagad ir liela prokremliskā mediju uzņēmuma vadītāja.

Putinam ir divas meitas no viņa bijušās sievas Ludmilas, abas dzimušas laikā, kad viņš bija VDK spiegs.

Vaicāts par viņa attiecībām, Putins sacīja: “Man ir privātā dzīve, kurā es neļauju iejaukties. Tas ir jārespektē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas