Divu dienu laikā no dzīves šķīrās slavenību pāris

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 8:30
 
Pixabay.com
Pirms Ziemassvētkiem mūžībā devusies viena no slavenākajām Latvijas frizierēm un stilistēm Vera Kuročkina un viņas vīrs – bijušais žurnālists Vitālijs Varlamovs, vēsta rus.lsm.lv.

Vera Kuročkina bija viena no pirmajām privātajām stilistēm un frizierēm Latvijā, strādājusi ar gandrīz visām Latvijas zvaigznēm, kā arī sniegusi meistarklases ārzemēs. VItālijs Varlamovs, savukārt, profesionāli nodarbojās ar futbolu, bija arī žurnālists, tostarp 70.-80. gados strādāja Latvijas Radio, laikrakstā "Советской молодежь", TASS.

"Kad uzzināju par Veras Kuročkinas nāvi, es vienkārši neticēju savām ausīm," Rus.LSM.lv stāsta olimpiskā medaļnieka Jurija Silova atraitne un ilggadējā Kuročkinas un Varlamova kaimiņiene Tatjana Silova.

"Enerģiska, dzīvespriecīga, neskatoties uz visām bēdām un pārdzīvojumiem, kas viņai sekoja cauri dzīvei. Liktenis mūs saveda kopā pirms daudziem gadiem. Viņa bija viena no pirmajām, kas atvēra savu privāto frizētavu "Kuafer" Marijas (Čaka) ielā. Bija grūti tur nokļūt... Viņa bija izcila meistare un skolotāja," stāsta Tatjana.

Kad Vera un Tatjana kļuva kaimiņiebes, sadraudzējās arī viņu vīri - Jurijs un Vitālijs. " Tas, ko Vitālijs nomira nākamajā dienā, neiederas normāla cilvēka galvā... Viņi viens otru ļoti mīlēja, tagad arī tur būs kopā... Grūti būs viņu brīnišķīgajai meitai, vēl pavisam jaunai, ar kuru tētis un mamma tik ļoti lepojās! teic Tatjana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas