Eds Šīrans: Gandrīz nogalināju viņu ar zvanu

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 19:30
 
people.com
Eds Šīrans mūzikas žurnalistei pastāstīja smieklīgi biedējošu stāstu par to, kā viņš "gandrīz nogalināja" Eltonu Džonu viņu jaunās svētku dziesmas "Merry Christmas" videoklipa uzņemšanas laikā.

Kamēr Šīrans (30) stāstīja par savu jauno svētku dziesmu ar leģendāro mākslinieku, grupas "A Team" dziedātājs atklāti runāja par nelaimi, ka "gandrīz nogalinājis" Eltonu Džonu (74).

"Mēs tikko uzņēmām Ziemassvētku mūzikas video. Es viņu gandrīz nogalināju ar zvanu," sacīja Šīrans. "Videoklipā ir kadri par... Esmu ģērbies kā seksīgs Ziemassvētku vecītis un spārdu dāvanu, bet dāvanai virsū bija liels metāla zvans. Es viņam šodien parādīju kadrus, jo mēs to palēninājām, un zvans lidoja viņam garām un būtu iecirtis viņam galvā, ” stāstījis mūziķis.

"Ak Dievs, tās šausmas, kas izgāja caur manu ķermeni, kad tas lidoja pa gaisu," Šīrans turpināja. "Bet mūzikas video ir iespaidīgs. Mēs esam parodējuši, tajā ir visi lielie britu mūzikas videoklipi, kas parādījušies Ziemassvētkos."

Šīrans sacīja, ka gan viņš, gan Džons sadalīs peļņu no sava Ziemassvētku singla un plāno to ziedot mērķiem, kam ir īpaša vieta viņu sirdīs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas