Bijušajam baņkierim Mr. Kauliņam Latvijā piedzimusi meita

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 13:30
 
instagram.com / facebook.com
Slavenību vizāžiste Dita Grauda žurnālam “Privātā dzīve” atklāj, ka 7.decembrī, īstā ziemas dienā, dzimusi viņas un bijušā baņķiera un uzņēmēja un filmas “Meklējot Mr.Kauliņu” galvenā varoņa kopīgā meita.

Dita atklāj, ka meitiņa, kurai dots vārds Anna, nāca pasaulē sarežģītās dzemdībās un ieradās pirms plānotā dzemdību datuma. Šobrīd jaunā māmiņa ar meitu jūtas labi, uzņem spēkus un gaida Ziemassvētkus. Dita izsaka pateicību Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas personālam.

Tāpat Dita atklāj, ka meitiņas tēvs ir Guntars Kļaviņš - baņķieris un grupas "Prāta vētra" bundzinieka, režisora Kaspara Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" galvenais varonis.

Dita un Guntars iepazinās pirms diviem gadiem kādās viesībās. "Es biju redzējusi filmu, bet neko vairāk par Guntaru nezināju. Man viņš šķita ļoti interesants vīrietis, un man patika tas, kā jutos viņa klātbūtnē. Es ļāvos mūsu mīlestībai, un Anna ir absolūts mīlestības bērns," atklāj jaunā māmiņa, piebilstot, ka meita nosaukta par godu mīļotā vīrieša vecmāmiņai.

Kā zināms, dokumentālā filma "Meklējot Mr. Kauliņu” stāsta par Guntaru Kļaviņu jeb Mr. Kauliņu, kurš ir finansists un dzīves baudītājs. Pēc sava biznesa kraha viņš pazūd bez vēsts, radiniekus un draugus atstājot par sevi pilnīgā neziņā. Starp tiem ir arī viņa labākais draugs Kaspars Roga, kurš apņemas noskaidrot, kur palicis Kauliņš. Pēc vairākiem gadiem Roga viņu atrod Āfrikā, Sjerraleonē, kur Kauliņš ir sācis kārtējo bīstamo avantūru - dimantu meklēšanu.

View this post on Instagram

A post shared by Dita Grauda (@ditagrauda)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:39

Jaunākās diskusijas