Gunta Skrastiņa atraitne: Tik sāpīgi tagad vienai

tautaruna.lv 26.decembris 2021, 9:20
 
F64
Oktobrī pārstāja pukstēt tautā iemīļotā aktiera, "Latvijas sirdsdziesma" ilggadējā vadītāja Gunta Skrastiņa sirds. Viņa sieva Elita vēl aizvien ieklausās soļos aiz durvīm, jo šķiet - tur nāk Guntis, vēstīts Martas Kalniņas rakstā "Guntis cieta, un es līdz ar viņu" žurnālā "Privātā Dzīve".

Elita atklāj, ka pēdējo gadu ar Gunti teju visu laiku bijusi kopā. "Nekad pirms tam tik bieži nesanāca, jo Guntis vienmēr ļoti daudz strādāja, bet pandēmja to skrējienu apturēja," atceras Elita. Visu pēdējo gadu viņi dzīvojuši savās lauku mājās "Pincikājas" Lejasciemā. Tā bijusi Skrastiņu ģimenes paradīze. Tur vienmēr viss atgādināšot par Gunti - viņa stādīta bērzu birztala un priežu audze, eglītes uz īpašuma robežas.

Guntis vienmēr teicis - tas ir viņa mūža darbs. "Pincikājas" viņš atstājis saviem bērniem, un ģimene apņēmusies īpašumu saglabāt tādu, kāds tas bija Gunta laikā.

Šie ir pirmie Ziemassvētki bez Gunta un noticēt tam, ka jau divus mēnešus viņa nav uz šīs pasaules, ir neizsakāmi smagi.

"Mēs sapratāmies no pusvārda, bieži tikai paskatoties viens uz otru. Viņš mani mīlēja un lutināja. Man visus gadus itin nekā netrūka," emocionāli stāsta Elita. Tagad viņš pietrūkstot Elita ik uz soļa. Viņa joprojam atceras abu ikvakara pastaigas.

Vienvakar izgāju šo pastaigu ceļu. Tik sāpīgi vienai,

teic Elita Skrastiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:17

Jaunākās diskusijas