FOTO: Supermodele pārsteidz ar savu izskatu un krīt fanu nežēlastībā

tautaruna.lv 3.oktobris 2021, 14:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā amerikāņu supermodele, raidījumu vadītāja Taira Benksa nonākusi soctīklu lietotāju nežēlastībā.

Šobrīd Amerikā norisinās televīzijas šovs "Dejo ar zvaigzni". Tā vadītājas lomu ir uzņēmusies modele Taira Benksa.

Pēdējā raidījuma sērija Taira bija tērpusies visai neierastā tērpā, kas nepalika nepamanīts. Tas tika apspriests dažādos sociālajos medijos un plaši kritizēts.

Soctīklu lietotāji Tairas izskatu pielīdzināja "Jūras laikmeta parka" (Jurassic Park) filmas varonim - dinozauram.

Savukārt pati modele sociālajā medijā "Instagram" publicēja fotogrāfiju ar plaši apspriesto tērpu un aicinajā savus sekotājus dalīties ar pārdomām. Viņa faniem uzdeva jautājumu - vetilators vai spārni? Atsaucoties uz to, kā izskatās kleitas augšējā daļa.

"Taira Benksa nopirka šo darbu, lai varētu spēlēt pārģerbšanos un zaudēja prātu", "Taira Benksa izskatās, kā mazais dinozaurs no Jūras laikmeta parka", "Vai tikai man tā liekas, vai Taira Benksa izskatās pēc bērnu gaidīšanas ballītes dekorācijas?", "Viņa izskatās pēc Pateicības dienas galda salvetēm" - tā mikroblogošanas vietnē "Twitter" smējās Tairas fani.

Taira Benksa ir amerikāņu modele, aktrise, dziedātāja, autore un uzņēmēja. Pirmo slavu viņa iemantojusi kā modele. Benksa ir realitātes šova "America's Next Top Model" izveidotāja un vadītāja un sarunu šova "The Tyra Banks Show" vadītāja. Viņa ir viena no oriģinālajām "Victoria's Secret Angels" "eņģeļiem". Benksa bija pirmā afroamerikāniete, kas nonāca uz žurnāla GQ un Sports Illustrated Swimsuit Issue vākiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas