TV3 ziņu moderatore Komarovska kultūru "atšķaida" ar boksa ringu

tautaruna.lv 3.oktobris 2021, 12:31
 
Publicitātes foto
TV3 ziņu moderatore Kristīne Komarovska sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies ar ierakstu, kuru pavada bilde no ringa, kopā ar treneri.

Kopš augusta Kristīne Komarovska strādā kā TV3 raidījuma "900 sekundes" moderatore, nomainot Artu Skuju.

Komarovska iepriekš nodarbojusies, kā LTV Kultūras ziņu vadītāju, podkāsta "Kultūrdeva" producente un vadītāja, kā arī bijusi raidījumu producente "STV", "Latvijas Radio 5", "360TV".

Savus gandrīz 8 000 sekotājus sociālajā vietnē "Instagram" iepriecinajusi ar ierakstu, kurā nofotogrāfējusies ar savu boksa treneri Albertu Kuksenoku, kurš specializējies Taizemes boksā.

Sākotnēji pie ieraksta bija manāms teksts: "..atšķaidot kultūras un izklaides saturu mana fīdā, gribu nosvinēt gadu, kurā visu laiku, teju bez pauzēm vai dikti niecīgām pauzēm, esmu dzīvojusi @alberts.kuksenoks treniņu paspārnē un ar smaidu tikusi galā ar visu, kas nācis pretī! Labs treneris ir labs treneris, pa vidu ir dejas, aerobika, dresūriņa, kārtīga pasvīšana un sevis pārbaudīšana".

Šobrīd bildes apraksts ir mainīts: "Pa vidu teātriem un ekrāniem, man patīk būt te. Reizēm apnīk, reizēm jau pēc 10m gribas skriet prom, bet vienmēr zinu, ka pēc treniņa iznākšu ārā kā daudz labāks cilvēks. Bet visbiežāk ir prieks ar sevi pacīnīties un redzēt mazu, mazu izaugsmi. Man kikii bokss ir prieks, kardio un smadzeņu atslēgšanas vieta, nekādā gadījumā negribu kādam iedot iekšā!".

"Instagaram" īsajos video (story) Komarovska atrādījusi arī savas kustības ringā.

instagram.com

instagram.com

instagram.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas