Milzu uzcenojums! Internetā par cepumu paku prasa absurdu cenu

tautaruna.lv 3.oktobris 2021, 16:00
 
pexels.com
Populārajā interneta veikalā "eBay" tiek tirgoti cepumi par 100 000 ASV dolāru, ziņo "Insider".

Septembrī cepumu kompānija "Oreo" sāka sadarbību ar "Pokémon" un izlaida jaunu gardumu sēriju. Kopumā ir izveidoti 16 cepuma veidi uz kuriem ir attēloti dažādi "Pokémon" varoņi.

Lai arī cepumus par visai pieticīgu cenu ir iespējams iegādāties pārtikas veikalos, atsevišķi tirgotāji "eBay" tos pārdod par ļoti augstu cenu.

Iegādājoties veikalā šos cepumus pircējs nezina, kas uz cepumiem ir attēlots, katra paka ir citādāka. Savukārt pārdevēji internetveikalā "eBay" piedāvā iegādāties specifiskus cepumus, uz tiem attēlots tieši "Mew" varonis.

Pārtikas veikalos šie cepumi maksā 3,59 ASV dolārus, "eBay" cepumu cena svārstās sākot no vairākiem simtiem līdz pat tūkstošiem ASV dolāru.

Sanāk, ka "eBay" "Pokémon" cepumus var iegādāties aptuveni par 2 785 415% dārgāku cenu nekā veikalā.

Visdārgākā cepumu paka pircējam var izmaksāt 100 000 ASV dolāru. Tā pārdevējs atzīst, ka šie cepumi ir īpaši ar to, ka tiek piegādāti plastmasas maisiņā un tie ir labākā stāvoklī nekā vidēji iegādātie cepumi. Otrs dārgākais piedāvājums par cepumu paku ir 6000 tūkstoši dolāru. Šīs pakas pārdevējs uzsver, ka viņa pārdotie cepumi ir perfektā stāvoklī.

"Pokémon" entuziasti, kolekcionāri aizraujas ar dažādu šīs videospēles suvenīru kolekcionēšanu. Visbiežāk tiek kolekcionētas dažādas kartiņas, kas bieži vien tiek pārdotas par vairākiem desmitiem tūkstošiem dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas