Džonijs Deps: Manu karjeru iznīcināja viens vārds

tautaruna.lv 3.oktobris 2021, 15:45
 
AP/Scanpix/LETA
Škiršanās no aktrises Amberas Hērdas iznīcināja Holivudas aktiera Džonija Depa reputāciju un karjeru. Aktieris ir pārliecināts, ka ikviens cilvēks mūsdienu dubulto standartu pasaulē var saskarties ar to.
Jau vairākus gadus Džonijs Deps tiek uzskatīts par apkaunojušos Holivudas aktieri.

Viņš tika izraidīts no "Fantastic Beasts and Where to Find Them" un presē zvaigzne šad un tad tiek apsūdzēta par agresīvu un neatbilstošu uzvedību. Nesen Sansebastjanas festivālā mākslinieks komentēja visu notiekošo. Pēc Džonija teiktā, viņš tika negodīgi pazemots, vēsta starhit.ru.

"Es varu teikt, ka neviens no jums nav drošībā. Viens vārds, un jūs tiksit iznīcināts. Tas ir noticis ne tikai ar mani, tas ir noticis ar daudziem citiem cilvēkiem. Ja pret jums vai pret kādu, kuru mīlat, tiek pavēersta netaisnība, vienmēr ejiet līdz galam. Nepadodieties, jo tas ir svarīgi, ”uzsvēra aktieris.

Atgādinām, ka Depa bijusī sieva Hērda apsūdz viņu vardarbībā ģimenē un nelikumīgu vielu ļaunprātīgā izmantošanā. Pēc zvaigznes teiktā, psihotropo vielu ietekmē Džonijs kļuva neadekvāts un piekāva viņu. Bet Deps šādiem apgalvojumiem kategoriski nepiekrīt. “Pēdējais, ko es gribu, ir kādu aizskart. Es neko nedarīju, vienkārši filmējos filmās, ” sacīja mākslinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:42

Jaunākās diskusijas