FOTO: Vai Samanta Tīna atkal ir kopā ar bijušo mīļoto?

tautaruna.lv 24.augusts 2021, 12:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms pāris dienām dziedātāja Samanta Tīna saviem sekotājiem Instagram atklāja, ka devusies ceļojumā uz Melnkalni. Interesanti, ka ar fotogrāfijām no Melnkalnes Instagram dalās ne tikai Samanta, bet arī "BG Suits" tirdzniecības vadītājs Nauris Liepiņš.

Gan Samanta, gan Nauris sociālajos tīklos ziņo, ka atpūšas Melnkalnē. Vērīgākie interneta lietotāji pamanījuši, ka Nauris publicējis foto saulesbrillēs, kurās atspīd kāda gaišmataina sieviete, kas fotogrāfē viņu.

Ekrānšāviņš no Instagram

Ekrānšāviņš no Instagram

Savukārt Samanta publicē foto un video, liekot uzdot jautājumu, kurš tad dziedātāju filmē.

Jau vēstīts, ka pagājušajā gadā izira dziedātājas Samantas Tīnas attiecības ar "BG Suits" tirdzniecības vadītāju Nauri Liepiņu. Šovasar abi manīti kopā atpūšamies nesen notikušajā "L'elegante Pop-Up Picnic" jeb "baltajā piknikā" Siguldas pils parkā.

Samanta Tīna un Nauris Liepiņš uz pasākumu ieradās atsevišķi un sēdēja pie atsevišķiem galdiņiem, taču dziedātāja nekautrējās un devās sasveicināties ar bijušo dzīvesbiedru.

"Mums nav nekādu aizvainojumu vai dusmu. Mums viss ir kārtībā, esam labi draugi, kas viens otru ciena un respektē," izdevumam paudusi dziedātāja.

Abi gan neesot vakaru baudījuši pie viena galdiņa, jo, kā norāda Samanta, ir pagājis zināms laiks un dzīvē viss ir citādāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas